..kun toisella on juoksu ja toisella valeraskaus. Repikää siitä...;)

No mutta..kisat lauantaina menivät ok, molemmilta radoilta vitoset, ekalla lala jäi miun selän taakse hypyllä jotenkin kun en kääntänyt koiraa tarpeeksi ja toisella radalla oli PÖYTÄ josta kielto. Perskules, pitäis välillä kattoa mitä esteitä sitä agilityyn kuuluukaan ja harjoitella niitä kaikkia;)
Noh, muuten radat menivät ihan hyvin. Harmittaa vaan..

Eilen oli sitten Vähäniityn Sarin koulutus. Oli haasteelliset kaksi harjoitusta ohjelmassa, mutta hyvin me niistä selvittiin!Lala meni hyvällä vauhdilla ja melkein tuli tippa linssiin taas kun katsoi sen onnellista ilmettä radan jälkeen. Ehdottomasti agilityn paras puoli on juuri se, että näkee miten koira on onnellinen ja sillä on huippukivaa:) Ja piti siitä kyllä eilen olla oikein ylpeäkin, kun niin vaikeista harjoituksista niin hyvin selvittiin:)
Jäin elsan kanssa vähäksi aikaa vielä harjoittelemaan 180 käännöksiä ja ne meni tosi hyvin, vaikka ekaa kertaa tehtiin!

Ja illalla huomasin, että Lalallahan on alkanut juoksu ja illalla elsa rupes kantamaan vinkuvaa violettia lohikäärmettä suussaan ja uikuttamaan..tämä samainen lohikäärm..anteeksi, elsan pentu, jakoi myös sänkymme yöllä, elsan pedatessa sille paikkaa peitossani. Tämä parivaljakko sai muutaman kerran lähdöt sängystä kesken yön, mutta vain palatakseen takaisin hetken päästä..
Aamulla elsan lapsi mystisesti katosi (kaappiin) ja elsalle tietenkin tuli hätä ja ikävä. No, ei se kauaa sitä jaksanut ikävöidä..onneksi.

Elsa ei oo muuten syönyt melkein viikkoon taas kunnolla. Ei nappulaa eikä tänään edes neuta! tässä välillä meni neu ja nappulta sekaisin hyvin, mutta jostain viime keskiviikosta on taas paastottu. Kahtena aamuna se on tyhjää mahaansa oksentanut mutta minkäs teet. Lähdetään nyt siitä olettamuksesta, että tää kaikki johtuu tästä (tosin vasta eilen huomatusta)valeraskaudesta. Mainittakoon, että ei elsa lapsestaan mustasukkaiselta vaikuttanut, päinvastoi, oli tuomassa lohikäärmettä koko ajan miun tai jussin syliin silleen "hoida sä kun äiti ei oikein jaksa.."

että tällaista täällä taas..