Eilen tosiaan oltiin tokokisoissa Pieksämäellä. Lähdettiin silleen "kohtuuaikaseen" eli jo ennen kuutta..
Elsan vuoro oli Joalaisista ensimmäisenä, Leevi-setteri ja katja meidän jälkeen (163,5p), Tara-x ja Laura avoimessa (176p, TK2) ja Suski ja Paavo sekä Maija ja Frodo EVL:ssä. Molemmille muuten EVL:stä ykköstulokset, paavolle ensimmäinen ja frodolle jo toinen. Kohta TVA-kakkua tarjolla;)
mutta siis meidän suoritus..
Luoksepäästävyys 10, ei sen kummempia ongelmia asiassa.
Paikallamakuusta 9. Elsa ennakoi perusasennon, muuten kesti hirmuisen hyvin paikallan.Ärsyttävää kun pyydän sen ehkä 1/10 kerroista siitä maasta istumaan jos sitäkään..muuten vapautan makuulta.
No sitten..
Seuraaminen kytkettynä 10 siitäkin huolimatta että onnistuin talsimaan koiraparan varpaat matkan varrella ja tästä järkyttyneenä haukku hypähti noin metrin sivuun, mutta palasi seuraamaan nätisti taas. En muista mitä tuomari tästä sanoi..ei varmaan mitään.Niin..ja keskityin oikein siihen, että myös vasen käteni liikkuu kävellessä ;)
Seuraaminen taluttimetta: 9 takaisin tullessa elsa yhtäkkiä huomasi liikkeenohjaajassa jotain omistuista ja otti muutaman juoksuaskeleen sivuun sitä kohti tullakseen taas seuraamaan hienosti. Itsehän en suorituksesta juuri osaa sanoa mitään, mutta kuulin, että hyvältä oli näyttänyt. Elsa ainakin pitää paikkansa hyvin ja nyt sujuivat perusasennot ja täyskäännöksetkin.
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä..8, muuten siis hyvin ja nopeasti meni, mutta loppuperusasentoon tarvis kaksi käskyä.
Luoksetulo 10, tää meni tosi hienosti. Pelotti vaan millä pompulla sieltä tullaan kun ilme oli varsin vinha.
Seisominen seuraamisen yhteydessä. Tätä jännitin eniten, koska tässä oli ennen koetta ongelmia. Helpotus oli suuri kun koira seisahtui niille jalansijoilleen ja oli itsekin itsestään niin ylpeän näköinen "mamma kato mä osasin" että toisella käskyllä HÄDINTUSKIN mentiin perusasentoon.siksi 7,5 pistettä Argh. Ja nimenomaan seisomisestahan se on ennen eniten ennakoinut perusasentoja! Näistä jättävistä en juuri koskaan ota sitä perusasentoon ja yleensä vapautan Elsan melko nopeasti palkalle muutenkin. Siis enemmän tehdään lyhyitä ja välillä muistellaan että oikeasti pitää odottaa. *huokaus*
Estehyppy...kävin tekemässä Elsan kanssa tätä pihalla ennen meidän vuoroa ja innoissaan se oli sinne menossa. Jätin sen sitten suorituksessa ehkä liian kauas ja olis pitäny sanoa varmaan jotain elsalle ja osoittaa estettä ennen kun lupaan että joo valmista on..Lähti hyvin hypylle, mutta vasta toisella käskyllä meni yli. Eikä sitten jäänyt kunnolla seisomaankaan ja näin. Siis "munkkirinkilän" antoi tuomari meille tästä hyvästä.
Kokonaisvaikutus 9, muistaakseni kommentti oli jotain, että iloisen näköistä menoa.
Haha, käännyin äsken katsomaan Elsaa, tuossa se sängyssä makoili ja tyypillä oli miun sukka suussa!Ilme oli niin viaton että! eipä oo kyl ennen moista tehny..mistähän se on sen ees saanu???

Ainiin...tein tänään molempien hurttien kanssa n. 100 (lyhyen) askeleen jäljet. Hyvin män molemmilla.