Hirveen suuria odotuksia ei ollut..mutta tuli se ykköstulos kuitenkin ja koulari TK1!jee:)

Ja kuinkas se sitten meni..

Luoksepäästävyys 9,5p, elsa nousi seisomaan (on ainakin ennen ollut sallittua) ja tuomari tiputti numerovihkonsa elsan nenän eteen ja totesi koiran olevan hieman varautunut..noo..puoli pistettä sinne tänne!

Paikallaolo 8. Meni ekalla käskyllä maahan mutta kerkes nousta vielä=/ ärrmurr..Tässä vaiheessa tuntu et ei tuu mitää..

Hihnassa seuraaminen 9,5. Oli kuulemma iloisen näköistä menoa ja hihna haittasi suoritusta:D

Seuraaminen taluttimetta 9,5 Seilasi kuulemma vähän, josta puoli pistettä pois. Siitä voi olla montaa mieltä tartteisko alokkaassa tollaisesta vähentää kun se ei todella ole mitään kymmenien senttien seilaamista!Ilman perusasentoja ja katsekontakteja pystyi saamaan jopa 7 tältä tuomarilta kuitenkin joku..

Liikkeestä maahan 0. Kiekaisin käskyn ihan ihme äänellä, eikä elsa sitä tietenkään tajunnut. En sit kuitenkaa vilkassu ja saanu annettua toista käskyä. Elsa jäi siis istumaan hämmentyneen näköisenä:D Maahan-käsky on yleensä sellaisella normaalilla äänellä sanottu, en tiiä mikä minuun meni!!

Liikkeestä seisominen 7,5p. Tätä ennakkoon pelkäsin, koska reeneissä ei ollu sujunu ei ollenkaa..Elsa seisahtui mutta tuli minuu vähän vastaan (kun oltiin reenattu vaan et seisahtumisesta pääsee palkalle, ei siis liikettä loppuun, että sujuisi edes jotenkin) ja siksi 7,5.

Luoksetulo 10. Tää meni just niin hyvin ku pisteet kertoo=) Tuomari nauroi että voi tulla pysäytyksessä ongelmia kun koiralla on noin kova vauhti..

Estehyppy 9,5, liikkui vähän seisahtumisen jälkeen kun olin tulossa sivulle. Mutta siis EKAA KERTAA PISTEITÄ HYPYSTÄ :D sanoin tän tuomarillekin ku olin nii innoissani;) sitä nauratti eikä se meinannu uskoo..

Kokonaisvaikutus 10 kun oli kuulemma iloista menoa jota oli kiva katsoa. Koira on niin energinen ja tykkää tehdä hommia. Tää tietty lämmitti mieltä kaikista eniten:)

pisteet siis 164,5 sijoitus 7/13.Tuomari oli marjamäki-askolin.

Eli nyt vaa reenaamaan avoimeen...kun sais aikaseks;)