aloitetaanpa elsan näyttelystä. Tampereelta ranskalaiselta Alain Pecoultilta elsalla EH NUO1. Tuomarin mielestä elsa on rungoltaan liian pitkä, silmät ovat liian pyöreät, samoin pää. Mutta.. niinpä oli kaikilla muillakin oikeastaan, ketkä Eh:n saivat (6/8). Ehkä näin on, mutta tuohon hintaan ja tuolta tuomarilta olisin toivonut ehkä vähän yksilöllisempää arvostelua.
Reissu meni oikein hyvin, turhaan pelkäsin lalan jahtaavan kissoja. elsasta paljastui tosin sellainenkin uusi piirre;)
kunnioitusta kissoja kohtaan kuitenkin löytyi, tytöt eivät voineet tulla portaita alas, jos portaissa istui kissa, joka oli ohitettava;) jos kissa pysyi paikoillaan, ei kummankaan tehnyt mieli jahdata. kaksi kissaa pysyttelikin poissa vieraiden koirien jahtausuhan alta, mutta Rocky-kissa haki puolestaan huomiota koirilta kiehnäämällä jaloissa vähän väliä. Malipentu oli myös oikein veikeä tuttavuus, reipas kuin mikä. Käytiin myös tara-pennun siskoa katsomassa ja kasvattajaa moikkaamassa ja helppo on uskoa, että siskosta tulee koira puruihin......

Pitkänä perjantaina oli kisat sitten lalan kanssa. Tulin niiden jälkeen sellaiseen tulokseen, että tarttee joskus reenatakin:D ei nimittäin ole liiemmin reenailtu laltsun kanssa. Ekalta radalta kymppi, kielto kepeiltä, joille en tod. ehtinyt koiraa viedä ja kielto yhdeltä hypyltä. Toiselta radalta hyl, rima tippui ja viimeinen keppi jäi pujottelematta, ja en sitä enää viitsinyt korjata kun meni muuten niin hyvin. Joalaiset muut tekivät kyllä hienonhienoja suorituiksia toinen toisensa jälkeen!

Eilen käväistiin sitten siilijärvellä elsan kanssa tokoilemassa. Tuloksena AVO2 pistein 152. Harmittaaaa..
Ensinnäkin elsa oli noussut seisomaan paikallamakuussa ja saatiin siitä 5. Kaiken hyvän lisäksi koira seisoi siellä hyvin itseensätyytyväisen näköisenä tyyliin "enkö ollut hienosti paikallani". No paikallaanhan se olikin ja siksi vitonen.

Muut suoritukset menivät varsin mallikkaasti, seuraamisesta 10, liikkeestä maahanmenosta 9,5 (katsoin koiraa ja varmistelin), liikkeestä seisomisesta 10, luoksetulosta 8 (liikkui jonkin verran sen jälkeen kun oli jo pudottanut vauhtinsa), noudosta 10, kaukoista 8 (nousi hyvin, meni maahan hyvin, mutta nousi istumaan ennen kun olin käskenyt). Hypystä sitten jälleen 0. tein ihan kuin viimeksikin, sanoin hiljaa"elsa missä hyppy missä" ennen kuin sanoin valmis ja koira katto hyppyä. Meni kuitenkin nuuskimaan sitä ja palasi takaisin perusasentoon iloisesti. KAHDESTI! että näin..sanomattakin selvää, että kolmannella yrityksellä elsa suoritti liikkeen lähes kympin arvoisesti... jep, pystyi taas sanomaan, että "ei se treeneissä koskaan.." ihan niinkuin paikallamakuussakin. Kokonaisvaikutuksen 10 ja tuomarin kehut lämmittivät mieltä kyllä silti, MUTTA..