olen kyllä ollut superlaiska bloginkirjoittaja viime aikoina!
käväistiin siis Lalan kaa varkaudessa avaamassa kisakausi 2008. Päivä oli niinkin pitkä aika sitten kuin 9.2. Oltiin suskin kanssa huumorilla sovittu että suski ohjaa lalan hyppiksen ja mie paavon hyppiksen. No toteenhan se sitten laitettiin! suskille ja lalalle harmittava vitonen (kielto aidalla) ja myö tekaistiin paavon kaa nolla jolla sijoituttiin toiseks:D miinusaikaa tuli 0,27s kun herra yritti kahdesti kesken radan lähteä etsimään mammaa..no, karjumalla se tuli aina takaisin.
Toisella radalla puomin ylösmenokontakti koitui meidän kohtaloksi. olis pitäny vaa hiljentää koiraa, mutta ajattelin, että tullaan sellaisesta kulmasta et kyllä se sen ottaa, vaan ei ottanut ei. harmittaa ja vielä enemmän harmitti katsoessa tuloslistaa; meillä oli paras aika tuloksen saaneista.
Noh, kohti uusia agilityratoja vaan.. kaksiin kisoihin oon lalan ilmoittanu, pitkäperjantaina joensuuhu ja 5.4 varkauteen.
Tulevana viikonloppuna minä kera team pyllerö&palleron meen vihtiin ja tampereelle.Tampereella on lauantaina näyttely elsalla ja lala lähtee moikkaamaan pitkästä aikaa velipoika zorroa vihtiin. Sitä en sitten tiedä mitä reissusta tulee kun tytöt majailee rivitalokolmiossa zorron, pienen, 8-viikkoisen malityttö taran ja kolmen kissan kanssa, unohtamatta 3-4 ihmistä..Aika näyttää ollaanko tervetulleita uudestaan;) tai lähinnä epäilyksen verho lankeaa lalaa kohti..kissat ovat ihania, kun niitä saa jahdata!! Elsa on tähän mennessä tavannut kaksi kisua ja on menny niitä varovasti haistelemaan tyyliin "kuka sie oot?mie oon elsa.."