Myöhästyneet synttärionnittelut Laltsulle! Eilen tuli Pyydyskartanon J-pentueelle kunnioitettavat (??) 6v täyteen. Onnea myös Lalan sisaruksille, kenelle viesti nyt tätä kautta eksyykään:)

Tultiin vähän aikaa sitten tytsyjen kanssa ulkoilemasta. 1,5h vietettiin keväisessä säässä ja nautittiin auringon paisteesta :) Elsa vei tietysti asian vielä eri sfääreihin ja kävi pulahtamassa ojassa tulomatkalla. No onpa pikkupyrrin talviturkkikin jo puoliksi heitetty. Hassua kun lala murisee elsalle aina kun se on vedessä, oltiinpa mökillä tai ojassa. Varmaan haluaa sanoa "varo sinne voi hukkua" tms. Tai näin kai sitä haluu ajatella, ehkä totuus onkin "viddulainen, noin märkänä et kyllä miun viereen tule nukkumaan". Lala kun on sitä mieltä, että jos sataa tai jos on lätäköitä, on eläinrääkkäystä viedä eläimiä ulos..

Ollaan elsin kaa sillointällöin otettu tunnarikapula lenkille mukaan. Olen sitten käynyt piilottelemassa sitä puskiin ja kuoppiin ja pistänyt pikkupyrrin etsimään. Tänään kokeilin samaa tavallisella kepinpätkällä, pidin sitä käsissäni ja heitin koirien huomaamatta muiden keppien joukkoon pusikkoon. Elsan sitten laitoin etsimään ja lala hetken elsan nuuskuttelua katsottuaan päätti mennä katsomaan mitä voisi etsiä (Lalalle ei siis koskaan ole mitään tallaista opetettu). No lopputulos:lala löysi oikean kepin ensimmäisenä, vaikkei puskaan hypätessään tiennyt edes mitä etsiä!Ei se olekaan niin tyhmä kuin miltä näyttää... Piilottelin sitten kummallekin omia keppejä ja vuorotellen niitä etsivät ja toivat minulle vaihdettavaksi namiin. Lalan kepit sattuneesta syistä muistuttivat lähinnä tulitikkuja siinä vaiheessa kun minun käteeni selvisivät... Mutta hauskaa oli :)

Lalalla onkin ylihuomenna edessä agikisat. Myö ollaan jussin kaa kavereiden häissä ja katja saa kunnian viedä belgiakkaa. Jään innolla (ja kauhulla..) odottamaan mitä tuleman pitää.. "Lahjattomat reenaa" on parin motto, kun kahdesti ovat käyneet yhdessä kokeilemassa.