nimittäin lala aloitti eilen juoksemisen,kun nyt elsa lopetti. Se, että lalalla on juoksu, meinaa sitä, että huomenna ei mennä kuopioon kisoihin ja seuraavat kisat on sitten joskus heinä-elokuussa..jos on vapaata =( mutta semmoista se aina on..
Elsan kanssa käytiin eilen tekee kujia
[URL=http://s143.photobucket.com/albums/r136/edeh21/kisavideoita/?action=view&current=SUC54751.flv][IMG]http://i143.photobucket.com/albums/r136/edeh21/kisavideoita/th_SUC54751.jpg[/IMG][/URL]
 tuossa videolla tehdään melko helppoa sinänsä, mutta tulokulmaa ei nää. Tänään elsa teki koko kujat kiinni, siis ihan oikeesti ihan kii=) viimeisen välin tosin jätti suorittamatta, mutta teki lopulta hyvin. Olin aika ylpee pikkupyrristä, eiköhän senkin kanssa kisaamaan mennä kunhan kisoja on! ongelmana siis on lähinnä ettei niitä nyt lähiaikoina ole ja sitten kun on niin mahtaakohan mulla olla vapaata..
Mutta nyt kun ei huomenna päästä kisoihin, päästään viikonlopuksi mökille :) jee! Pikkupyrri kävi eilenkin porskuttelemassa järvessä ja pelasteli kaisloja kun mie istuin kivelä kattoo. Mainittakoon nyt vielä, että ravistelemaan se tuli aina miun luo, joten voisi melkein sanoa että miunki talviturkki on heitetty ;)