oltiin joo tosiaan tänään Laltsun kaa kisomassa lieksassa ja ois samantien voinu jättää vaikka reissun väliin. eka radalla kepeiltä vitonen, sen jälkee käänsin lalaa liikaa (luulin vissii ohjaavani elsaa) ja tuli esteen ohitus (ja niinhän minä ohjasinkin..) sen jälkee laltsu päätti et osaa paremmin ihan ite ja voitte kuvitella miltä meno näytti, kumpi vei ja kumpi vikisi..
toisella radalla törttöilin jo ekan riman alas, muuten meno oli jo parempaa. Taaskaan ei keinulle neitonen mennyt ennen kun oltiin kertaalleen juostu ohi. sitten olinkin jo totaalisen väärällä puolella ohjaamassa koiraa putkeen ja väärään päähänhän se meni (ja sinnehän oikeastaan ohjasin). Loppurata sujui ihan nätisti ja nopsasti! haukkumiset jäivät myös vähän ensimmäistä rataa vähemmälle..(onneksi). ei oikein belgiakan kuppi kestänyt..
ensi viikolla piti meillä elsan kanssa olla tiistaina möllitoko, torstaina virallinen toko, samoin lauantaina ja sit sunnuntaina näyttely. No, elsi päätti aloittaa juoksunsa ja täysi viikko kutistui niin, että ohjelmassa on vain tuo näyttely. Harmi. Mutta täytyy siitä olla tyytyväinen, että elsalla on vasta toinen juoksu, edellinen oli elokuussa. Että jos ne tolla aikavälillä tulee, niin ei ne paljoa tule haittaamaan. Kisat on nyt sitten 12.6 ja 6.7. toivottavasti jommasta kummasta se ykköstulos napsahtaa :)

Ainiin, Elsasta tulee täti, Selman ja elsan veljen Angen "rakkauslapsia" odotetaan pian syntyväksi. Ihanaa:)