eilen tosiaan oltiin tokokisoissa. Paavosta lähdettiin tavoittelemaa valiota ja elsalle ykköstulosta. Paavo rakastui vieressä olleeseen labbisnarttuun ja lähti riiuureissulle keskenkaiken. Molemmissa paikallaoloissa. No, se siitä sitten.. mutta esim kaukoista ja ruudusta upeat kympit!
Elsa otti mallia paavosta ja ei niinikään pysynyt paikallaan kuin noin neljän askeleen ajan. Oli jo ajatus että myyn pyrrin rukkasiksi..kuitenkin -30p se paikallamakuu, eli olin varma ettei ykköseen ole mitään mahdollisuuksia. Seuraamisella aloitettiin ja siinä keskenkaiken elsa tulkitsi minusta että oli tehnyt jotain väärin ja jäi seisomaan. 8½ siitä liikkeestä sen kämmin takia. Liikkeestää maahan, liikkeestä seis ja LUOKSETULO 10!! koissu pysätyi kuin seinään!olin ihan pikkusen ylpeä :) sitten vielä nouto 9 ½, kaukot 8 (nousi viimeisen maahanmenon jälkeen vielä istumaan niiku viimeki kokeessa) ja hyppy ja kokonaisvaikutus 10. että tuli sitten kuitenkin 160p ja AVO1!!  Hurjasti saatiin onnitteluja, kun tosta vielä pystyy nousemaan.. heh, no tästä ihan vaa kiitokset huipulle pikkupyrrille, mie olin aika mäsänä vielä kehään mentäessä, mutta kun koira pelitti niinkuin lähes täydellisesti niin ei siinä ollut kun käskyttää! olin kyllä aika varma ettei se tee miun kaa yhtään mitään ku olin ihan vähän äksynä siitä paikallaolosta. nimin. kyllä se vielä eilen osasi.. (möllitokoissa).

No, mitä tuo otsikko sitten meinaa niin meillä on ollut hoidossa tällainen ihastuttava tyttönen :)
1642664.jpg

Hän on Peppi-tyttönen.
Tuntuu hassulta kun on koira, jolle kun pujottaa kaulapannan, täytyy korvat huolehtia välistä pois. on myös hassusa kun on koira, joka on kokoajan surullinen :) On siis koirassa pilkkuja ja korvia (ja huulia) vaikka muille jakaa:) jussi kysyi äsken, onkohan peppi saanut nimensä peppi pitkätossun pilkullisesta  hevosesta :D
 
 Tämän myös piti olla koira joka ei kerjää. Kuvassa se kuitenkin hävyttömästi kyttää juustovoileipääni. Tämän koiran piti myös olla sellainen, joka ei sänkyyn tule. No, vieraissa saa olla aina vähän rennommin, me otettiin pepin kanssa aamu-unet, peppi miun kainalossa ja elsa miun jaloissa. Käytiin tänään myös agikentällä hulluttelemassa. Oli kivaa :)

Hassulta tuntuu myös kun koiralla pitää olla korkea kuppi ettei korvat ui siinä. Tämän huulet kuitenkin hieman vuotivat ja ruokaa tippui lattialle. Kukaan ei kertonut että spanielilla pitää olla ruokalappu :) no, siisti spanieli siivoaa jälkensä kyllä..
1642666.jpg
huomatkaa siis korva tuolla kupissa ;)