huomaa kun tuloksia ei tule niin ei tule päiviteltyä niitä tännekään;)

eli 30.8. oltiin maaningalla. kaksi rataa ykkösille, elsalle 10 ja hyl. ekalla radalla se oli vähän liiankin hyvin hallussa ja seurauksena kielto ja yksi rima alas. ei voi tietää ettei pyrriä kisoissa tarvitsekaan kääntää! toisella radalla kuuliaisuus sitten olikin mennyttä.. kepit jouduin tekemään meidän ongelmapuolelta ja niin tietenkin tultiin kaksi viimeistä väliä taas ohi. siitä sitten riemu repesi ja sen jälkeen kaksi putkea - molemmilla kerroilla elsi kävi ensin hyppimässä pari ylimääräistä estettä suoraan.. jep jep. no olin jo viemässä koiraa radalta, mutta jatkoin kuitenkin vaikean loppusuoran joka meni tosi hyvin! mutta siis todella vaikeita ykkösten ratoja oli taas. en ymmärrä.. ei ne lalan aikaan tollaisia olleet!

ja sitten murheenkryyni lala.. hyppikseltä nolla ja sija 4. se on meidän neljäs nolla mutta ei nousunolla vieläkään! eli hyppisnolla löytyi jo ja eihän tuo olisi muutenkaan kelvannut kun sijoituimme neljänneksi. toinen rata meni superhyvin mutta kielto putkelle! olisi pitänyt saattaa koiraa.. voi kyynel että harmitti!lala meni siis niin hienosti! ja sen verran veistä käännettiin vielä haavassa, että sijoituimme toiseksi. voi voi..

sunnuntaina kisasimme joensuussa.. elsa kolme ja lala kaksi rataa. elsalle vitonen (kepeiltä) jolla sija 3 ja hylky (ei voi tietää kun sanoo "hyppy kierrä" ja näyttää vasemmalla että pyrri kiertää oikealta;) mutta siinä oli jo taas kepeiltä virhe alla. viimeiseltä radalta kymppi (molemmat kepeiltä). voi noita keppejä! eka oli se, että toiselta ja välillä molemmilta kaksi viimeistä väliä jää suorittamatta ja nyt sitten avokulmissa suhahdetaan toiseen väliin niin että huh! no, mutta loppuun asti se ne suoritti ja avokulmat oli varsin vaikeita kyllä ykkösiin! treeniä treeniä.. tarviimme omat kujakepit!! kuka haluaisi tehdä?? maksan kyllä ruhtinaallisesti jos sellaiset saan ja pian!

lala sitten taas roikkui kädessä ja haukkui minulle tuloksin 10 ja toinen rata, joka sentäs vähä paremmin sujui paitsi virhepisteiden valossa, tuotti 15 virhettä. hävetti sijoittua toiseksi ja kolmanneksi... mutta eipä tullut enempää kuin kolme tulosta! kertoisiko taas jotain ratojen vaikeudesta..

ohjasin myös borcol ania, pääsääntöisesti hyvin meni, mutta kepit ja muutamat rimat koituivat kohtaloksemme. ohjasin ania, koska sen omistaja oli kuumeessa.. no itse olin sitten kuumeessa myös sunnuntaina..

edelleen siis sairaslomalla olen..huomenna aion kyetä jo töihin. perjantaina töiden jälkeen pakkaan nissaniin itseni lisäksi mieheni, kaverin, kaverin miehen, kaksi omaa ja kaksi kaverin koiraa ja edellämainittujen kamat ja ajelen kohti porvoota. adios!