eipä ole aikoihin tullut kirjoiteltua.

mitä tässä välillä on tapahtunut niin..
porvoon kisoista 2x hyl, elsa liukastui harmittavasti puomilta alas. nollaratahan se tietysti oli siihen puomille asti ja sen jälkeen oli vain kaksi hyppyä..porvoossa oli muuten hauskaa, elsa vaan ei paimennuksesta oikein syttynyt;) aina kun mahdollista, se meni portille heiluttamaan häntäänsä miulle että "nyt riitti eikö?"

missäs sitten ollaankaan oltu? no ainakin siilinjärvellä josta elsalle 3x hylky ja lalalle 2x hylky. jee.. elsa liukastui tällä kertaa A:lta. taaseen nollarata alla ja nollana jatkui.. ja kahdella muulla sitten karkasi A: lle. Lala taas hyppäsi eka radalta a:lta niin korkealta kuin uskalsi, este uusiksi ja haukku pois radalta. toinen rata meni tosi hyvin, vaikkakin toinen rima tippui ja sen jälkeen lala jätti hakematta esteen meidän välissä mutta sama kai se on, onko se hylky vai kymppi.

ainiin ja elsa täytti 13.10 2v! eikun näyttelyihin nyt ;) synttäreina oli tarjolla maksalaatikko-nakkikakkua. arvatkaa kelpasiko.. juu sekun ei ole itsestäänselvyys (tai no maksalaatikko kelpaa joo kyllä aina). tässä päivänä eräänä sulattelin elsille koiralle tarkoitettua jauhelihaan. no sepä ei kupinpohjalta mihinkään kadonnutkaan! neiti ee kävi vain tuhahtamassa moiselle ällötykselle. Lala olisi kyllä kyseistä pöperöä arvostanut! pistetääs tähän elsin 2-v kuva. uudella kameralla (eos 400d, putkena EF-S 85/1.8) on tullut räpsittyä jokunen kuva. harjoitteluahan tämä vielä on.
2011357.jpg


tuosta, että lala olisi arvostanut jauhelihaa päästäänkin aiheeseen "ahne belgikoirani". Eräs kerta lala oli taaseen meillä ja oli taaaas onnistunut avaamaan portin. ollessani poissa koiruus oli vetäissyt kitusiinsa palan leipää (kun ei enempää ollut..), paketillisen suolakeksejä, kaivanut laukustani hetki-kaurapuuropussin (ja syönyt siis pussillisen kaurahiutaleita kuivilla vadelmilla höystettynä. osa kaurahiutaleista löytyi kuolan liimaamana lattiasta.) lisäksi se ahne sika oli nostanut elsan ruokakupin alas tiskipöydältä (siis huom nostanut!) ja tyhjentänyt elsan syömättömät eväät. Lisäyksenä vielä että samaisena iltana oli agireenit ja lala meni ihan huipusti!

käytiin maanantaina kaima-heidin kanssa kolvananuurolla kävelee sen 5km lenkki. mitään helppokulkuistahan se ei ole.. meillä meni 3h. välillä tosin piti pysähtyä kuvaamaan ja tietysti syömään eväitä :) elsa oli kuin kotonaan moisessa louhikossa missä me ihmiset kävelimme melkein nelinkontin. kerran elsa viipotti (tai no useammankin kerran) sopivalla kuvausetäisyydellä ja pyysin sitä odottamaan. elsi päätti sitten oikein istahtaa odottelemaan hitaita matkakumppaneitaan:
2011365.jpg

todella kiva lenkki oli ja hienot maisemat!
vielä yksi elsikuva reissulta.
2011367.jpg

ensi viikonloppuna suuntaamme koko "perhe" pohjosempaan. ollaan katinkullassa kaksi yötä ja käydään lauantaina kisaamassa kajaanissa. mukavaa vaihtelua päästä viettämään hotellielämää :)

kun nyt elsin kuvia on laitettu kasa, niin pistetääs yhteiskuvaakin tulemaan.
on ne oikeesti ihan kavereita..
2011361.jpg
se on vaan belgien leikkiä;)
tänään lala sai kaltaistaan leikkiseuraa saksanpaimenkoira sipestä. vauhtia (ja ääntä) riitti kun kolmikko lala, elsa ja sipe pistivät pellolla kuran lentämään!
koko nelikko, frodo älysi pysyä "akkojen hömpötyksistä" sopivan välimatkan päässä. sipe ei oikein voinut koska oli moisten "hömpötysten" kohde. tosin hyvin se piti pintansa huutavan akkakaksikon suhteen! väsyneita (ja kuraisia) koiria oli kuulemma tänään neljä kappaletta..
2011425.jpg
loppuun jouti poseeraamaankin. (huomatkaa elsan kokoero kuopassa istuvaan bordercollieurokseen ;)

vielä söpöilykuva Lalasta ja mie painun syömisen kautta nukkumaan että jaksaa herätä huomenna katsomaan tokokisoja :)
2011358.jpg