aloitetaas vaikka maanantaista. elsi kävi eläinlääkärillä tutkituttamassa silmänsä ja polvensa. terveet olivat=) no, sitten eikun vaan pentupuuhiin ;)
kävin maanantaina myös katsomassa kaverin koiranpentua. vastassa oli ihana pieni nallekarhu, auspai saimi 8vkoa. niin liikuttavanhellyttävänihastuttava pikkuinen koiralapsi ja reipas kun mikä! reippauden sain tuntea varpaissani, korvassani, lahkeissani, paidassani... kameralla en vaan saanut yhtään kunnon kuvaa kun sisällä oli hämärää ja ulkona samoin. lisäksi kuvattavana tietenkin musta koiranpentu. saimi oli kuin elsa pienenä, hirmuisesti samaa näköä =)

tiistai..mitä tapahtui tiistaina? öö.. ainiin. kävin lalan ja elsan kanssa kuhasalossa lenkillä. huomasin, että joskus aiemminkin vastaan tulleet kaksi naista +lihava kultsu+lihava iso tolleri+ lihava lapinporokoira tulevat metsästä polulle. olivat sen verran kaukana, että sain otettua lalan hyvin kiinni. noo..koirat tietenkin tulivat siihen lähelle ja yritin pitää lalaa ja huitoa niitä kauemmas. turha toivo. metsästä kuuluu vaan "onko niillä juoksu" "juu ei ole, kutsukaa nyt s*****a nuo rakkinne pois" ja jatkoin huitomista ja pidin karjuvaa lalaa. sitten kuuluu jotain tyyliin "murre tuuppa tänne.." ja tietenkin ilman mitään vaikutusta. kun tulivat lähelle, sanoin ettei pitäisi pitää koiria irti jos ne ei tottele. ei mitään anteeksipyyntöä, ei mitään, vaan painuivat kapisine rakkeineen takaisin metsään.

joskus aiemmin, eri kerralla tulivat polulla vastaan ja otin elsan kiinni. heillä ei ollut aikomustakaan ottaa koiriaan kii ja tästä huomautinkin. "mutta kun ne on ihan kilttejä". voi helvetti että ihmiset on tyhmiä. minuu ei paljo kiinnosta onko ne kilttejä vai ei, kun EN TAHDO että ne tulee miun koirien luo. lisäksi..voin luvata ettei lala tarvittaessa ole kiltti. teki mieli valehdella että lala puri tms. (mitä ei siis tapahtunut) siinäpähän olisivat miettineet kannattiko päästää. nooo..ensi kertaan;) ja vaikka oikeasti purisikin (en nyt siis ole päästämässä enkä yllyttämässä), miun koira on hihnassa ja ne irti, maksumiehenä joutuisivat ne lahopäät toimimaan. ette varmaan huomaa kun alkaa taas ärsytys nousta meikäläisellä ;)
ei siinä silleen mitään, kilttejä ne tosiaan olivat ja todennäköisesti uroksia, kun lala ei yrittänyt niitä pahemmin moukuttaa siinäkään hihnassa ollessaan. mutta periaatteessa.argh. ensi kerralla sanon varmaan jotain tosi fiksua..nyt oli jo päästä suusta "harmi kun jouduin hakkaaman (vaikka siis lähinnä huidoin pois) noita teidän koiria kun turpaan tartteis antaa teille ulkoiluttajille".

noh jaa..keskiviikko. käytiin porukalla reenaa agia. elsa teki kerran väärin kepit. prsklues. jätti siis kaksi viimeistä pujottelematta.

tänään..mitäs tänään. käytiin miran ja jasmin kanssa lenkillä ihanan lumisessa talvisäässä =) puut oli ihan lumessa ja oli tosi nättiä!
töissä ei ollu kiva päivä, pari tosi ikävää tapausta ja kiirekiirekiire ja hidas lääkäri. lääkäri piti potilaita ylipitkään ensiavussa "koska hoito loppuu osastolla". no just, siinäpä h***etin hyvä ajattelumalli! veis ne kotiinsa sairastamaan niin sais hoitaa vaikka 24/7! eikö sit oo sama pistää potilaat kotiin?? taisi olla tyypillä vähän turhan suuret luulot itsestään. ja meistä. miten mekään kaikkia niin hitsin hyvin muka hoidetaan jos muutama huonokuntoinen vaatii kaiken huomion usealta?kyllä ne muut (sen kuntoiset) makaa siellä paariodotuksessa tai istuu aulassa sen ajan..