Kemin viikonloppu oli varsin kaksijakoinen. 9 hylkyä..

no ei vais. lauantaina elsa aloitti nollalla ollen toinen. Lalalle vitonen puomilta - lala pelkäsi jostain syystä puomia ja hyvppäsi ylösmenolta alas!lala joka ei pelkää mitään. no, tietenkin nollalla olisi sijoittunut jos sellainen olisi tuosta tullut. elsa hävisi pari sekuntia seurakaveri teslalle.

toisella radalla lala teki taas tuon saman =( ja sitten hosuin yhdessä valssissani ja lala kiersi esteen väärältä puolelta, eli hylky. Elsa taas viipotti mennä lähes virheettömästi ja nappasi voiton =) tällä radalla sitten otimme teslasta revanssin, voittaen ajassa muurin palikat tiputtaneen teslan :)

lauantain viimeisellä radalla, eli hyppiksellä oli vain neiti musta, joka räimi kepit jättäen perinteiset 2 viimeistä pujottelematta.

sunnuntaina homman aloitti elsa räimimällä sekä keinun että puomin. eli elsan ekat kontaktivirheet ikinä! että v*tutti! meinasin korjata puomin, mutta putki oli alla, joten en olisi päässyt siihen viereen. elsa aloitti meuhkamisen jo halliin tullessa "väyväyväy elsa in da haus väy!" ja jotain kaoottista oli odotettavissakin. Lalan vuoron tullessa viimeisenä, tiesin, että vain kaksi nollaa on radalla tehty. Lala muisti ottaa kontaktit ja sijoituimme nollalla kolmansiksi. Itkuhan siitä meinasi tulla heti radan jälkeen, kun kaikki syöksyivät onnittelemaan. enää jännitin vain aikaa ja kun se oli -8.06 tarkoitti se vanhan lallun nousua maxi3-luokkaan!! oli sitä jo odotettukin ;) tämän radan voitti niinikään borcol tesla nousten myös hienosti kolmosiin!

välissä kävimme kokeilemassa miten kolmosissa lalan kanssa sujuu ja sujuihan siellä! aloitimme kummankin ensimmäisen yrityksen kolmosissa suoraan nollalla :) hidashan se oli, mutta aika riitti =) lala oli makkaransa tämän jälkeen ansainnut ja menimmekin melkein radalta grillijonoon =) sijoitus lalalle 7.

Elsa..noh elsa päätti taas räimiä kontaktin. en tajua miten se jäi miulta huomaamatta ja katsoin olevinaan ettei tuomari nostanut kättä. ehdottomasti oisi se kontakti pitänyt uusia! tästä tulee vielä ongelmia. hylky se rata muuten oli sitten mutta.. tajusin etten vapauttanut elsaa kaikilta kontakteilta vaan otin sen mukaan. todella tyhmää!!! kohta meillä on kontaktiongelma KISOISSA. voi että minuu suututti oma tyhmyyteni. jos vielä varkaudessa starttaamme, täytyy asialle tehdä jotain. vaikkei sijoittuisi, täytyy ottaa kontaktit superhuolella kunnon pysäytyksellä! elsa osaa ne ja ne pitää osata myös vaikka kävisi kuinka kuumana..

Oli hieno vkoloppu joensuun agilityurheilijoille, lauantaina nollavoitot siis elsalle (maxi2), teslalle(maxi2),shaunille(medi1),kepalle(mini3) ja voitto pienellä yliajalla myös borter ruskalle (mini2). lisäksi muita palkintopallisijoja.

sunnuntaina tolleri nuusku otti kaksi nollavoittoa medi3:ssa, ja tesla siis yhden kakkosissa ja muita sijoituksia tuli niinikään taas. onnea vielä kaikki me =)

matka oli varsin rankka, mutta antoisa. kisat olivat erinomaisesti järjestetty, kiitoksia torkk! tullaan uudestaan varmasti! hyvinnukutuiksi ei öitä voi sanoa, huoneessamme oli 5 koiraa ja kolme ihmistä. 2 setteriä, belgi,kelpi ja pyrri. kaikki meni koirien osalta hyvin, vaikka toinen setteri oli lalaa 5pv nuorempi narttu. kävimme alkuun lenkillä ja lala kävi huutamassa nalan korvan juuressa "väyväyväyväy" ja homma oli siinä. sen jälkeen ei tarvinnut arvojärjestyksiä miettiä =) mitä nyt elsa katsoi velvollisuudekseen komentaa hinku-kelpiä aina tilaisuuden tullen..