käväistiin nyt sitten pieksiksellä vaikka arvoin ja arvoin kehtaako lähteä. kun sitä juoksua ei kuulunutkaan (eikä muuten frodo ole edelleenkään kiinnostunut elsasta) ja kun pakkanenkin laski, ei auttanut muu kun lähteä. kolmostulos saatiin sieltä plakkariin, joten eihän se ihan mennyt niin kuin piti. tässäpä kootut selitykset.

paikallamakuu 10, ei moitittavaa, paitsi että se 4min on ihan tuhottoman pitkä aika..

seuraaminen 9, tuomari kehui, ainut vaan että juostessa elsa pitää päätä miun jalkaa vasten ja potkin tyyliin sitä mennessäni :D lisäksi peruuttamisen jälkeen vino perusasento, muut ok.

liikkeestä istuminen 0. tein juuri niin kuin olin harjoitellut olevinaan.. sanoin elsalle "mukana" seuraamisen sijasta, koska tuota on tullut harjoiteltua lähinnä lenkillä. noooo..eipä se sitten istunutkaan. olisi pitänyt ottaa ennen kehäänmenoa muutama istuminen!

luosketulo 7,5 miun mielestä pysähtyi ihan ok, maahanmenossa jäi kyynärpäät hieman ilmaan, siitä tuo tulos.muuten iloinen ja reipas luoksetulo.

ruutu 0. jäi metrin- pari ruudun etupuolelle, lähetin uudella käskyllä ruutuun ja meni.maahamenoon kaksi käskyä ja kun meni maahan, olivat etutassut puoliksi ulkona. *huoh*

hyppynouto 8, takajalat kuulemma kolahtivat tullessa esteeseen. Tätä en tosiaan kyllä allekirjoita ilman videovahvistusta! ei ole nimittäin elsan tyylistä. onnistuin tietenkin heittämään vinoon ja epävarma liike sai pieniä lisätykytyksiä rintalastan alle :) ei muuten moittimista, toi hienosti. tätä on päästy aivan liian harvoin reenaamaan.

metallinouto 10, ei moittimista, palautti laukalla ja hyvin. iso kiitos oikein lämpimästä metallikapulasta =)

tunnistusnouto 8, haisteli vain kahta nopeasti ja toi oman. nykyäänhän ei saa pitää kapulaa kun sen 10-15s. pyöritteli kapulaa takaisintullessa, tuomari tarkisti hampaanjäljet, joita ei ollut. olen tosi tyytyväinen varmaan tunnariin =)

kaukokäskyt 7,5, nousi vasta kolmannella istumaan ja ei vaihdossa istunut ollenkaan. muut vaihdot hienot:)

kokonaisvaikutus 9, iloista menoa.

pisteet 215 III-tulos, sij 5/12
tuomari: erkki shemeikka

otettiin koe videolle ja kunhan maija kotiutuu ulkomailta, yritän saada ne nettiin. tietysti kunhan olen ne itse ensin katsonut, että kehtaako ;)

eli: -ruutua vahvistettava ja vahvistettava. ei ole jättänyt pitkään aikaan menemättä =(
      - tunnarin palautus
      - kaukojen nousut ja taakse istuminen (tai no koko höskä..)
      - liikkeestä istuminen satavarmaksi. en ole kyllä edes harjoitellut muita jättäviä ettei sekoittaisi
      - no kai se seuraamisen juoksuosuuskin pitää korjata

kokonaisuudessaan olen tyytyväinen, vaikka paljon parannettavaa jäi. kokemusta karttui ja ensi kerralla ei varmasti jännitä niin paljoa  :)

tuomari..no oli kyllä varsin outo. evl:ssäkin sai tunnarissa ottaa väärän kapulan suuhun ja kun toi oman, sai vielä 7! voittajassa eräs koira toi metrin väärää ja kävi vaihtamassa ja sai 8! ei ole oikein suhteutettuna, elsa teki aivan loistavasti räveltämättä ja sama tulos (pyörittelyn kera). enkä ole tyytyäväinen tuomioihin luoksetulossa enkä tietty hyppynoudossa. siis kun vertaa muihin suorituksiin ja niistä saatuihin samoihin tuloksiin.linja heitteli kyllä. tämä tuomari pisti myös 9kpl evl:n koiria yhtäaikaa paikallamakuuseen vaikka säännöissä kerrotaan rajaksi 6. voittajassa tehtiin kahdessa erässä. melko outoa...