kirjoitin pitkän stoorin jo muutama päivä sitten, mutta mysteerisesti se katosi. Keljutti!
uusi vuosi meni hyvin, oltiin mökillä keskellä korpea ja myrskyä. sähköt tietenkin katosivat muutamaksi tunniksi myös. aamulla ei lähtenyt auto käyntiin enää ja matkaa jo uimaharjuun oli 35km! eli joensuuhun 75km ja auto piti jättää sinne. voin kertoo ettei kovin naurattanu.. no onneks vakuutusyhtiö korvas auton hinauksen ja uimaharjussa se korjattiin ja vihreä aurinkomme on täällä taas.. bensapumpussa se vika oli.
rakettien suhteen mökillä oli varsin rauhallista, ts meillä ei ollut yhtään raketteja. kauempaa kuului pauketta ajoittain, mutta eihän siinä myrskyssä mitään nähnyt! elsa oli meillä ulkona koko ajan eikä vähäisestä paukkeesta piitannut.

29.12 ajelin kotkaan. tai oikeastaan ajelin ensin iittiin katsomaan kissanpentuja ja jäin kotkaan vikmaneille yöksi. kissinpennut olivat übersöpöjä ja olen kyllä aika vakuuttunut että kissanpennut ovat söpöinpiä eläinlapsia ikinä. silloin pennut olivat vasta 3,5vkoa vanhoja, nyt niillä siis on ikää jo 5vkoa. jännä miten "valmiita" kissanpennut olivat jo noin pieninä! kun vertaa siis koiranpentuihin. tassuttelivat siellä jo ympäriinsä, maukuivat ja yrittivät vähän leikkiäkin. ihania =) tapasin myös kasvattajan aikuisia kissoja (kaikki siis somaleita rodultaan) ja ehkäpä yksi pentu tulee meillekin vielä tässä keväämmällä ;) kuvia pennuista
elsa tuli ihan ok juttuun sohvin, aunen ja selman kanssa. vanhempia koiria elsa ei sitten vikmaneilla edes treffannut ja hyvä niin.