pitää laittaa tämä omaksi otsakkeekseen että menee kategorioittain oikein jos joskus etsiin. eli kun tulin kotkasta, sain suunnata melkein heti hallille ja koulutukseen elsan kanssa. sari oli joululomaa viettämässä täällä ja perinteisesti käväisi meitä kouluttelemassa.

 reeni 1

alku meni hyvin, mutta luonnollisestikin minulla oli vaikeuksia saada elsa kääntymään esteiden 7 ja 8 välistä. ehdin kyllä seiskalle hyvin, mutta vekkaaminen oli myöhässä sun muuta. no tuhannennen toiston jälkeen neiti musta oli saatu välistä oiekalle esteelle (elsa kun olisi tykännyt mielummin kiertää..) no,kepithän ei tuosta kulmasta oikein itsenäisesti alkaneet. loppu rata meni ok, mitä nyt elsa pari ekaa kertaa kääntyi 23 esteeltä kohti 1 estettä vaikka minä peruutin 23 ja 24 välistä. elsalla oli ilmeisesti muistissa toissakerran "black outit" kun niitä vartavasten harjoiteltiin.

reeni2

alku meni muistaakseni jollakin kolmannella kerralla niin kuin piti. en taas saanut neiti mustaa tulemaan tuosta 2-3 välistä. vekkaus neloselle ja ihan hyvällä käännöksellä vitoselle =) ekalla kerralla kepit tuottivat vaikeuksia kun kohti  seinää mentiin, toisella kerralla pujottelin hyvin loppuun saakka. vaikeuksia oli saada elsa kiertämään este 8 ja kun se onnistui, saatiinkin posotella elsalle hyvin sopivasti tuo loppu. pystyin hyvin tulemaan putken etupuolelle ja jättämään elsan hyppäämään siellä takana. ensimmäisellä kerralla se tosin hyppäsi vielä yhden vai kaksi lisää tuolla... mutta pienellä herätyksellä ennen estettä 12 käännyttiin hyvin putkelle ja loppu menikin hyvin :)

oli todella kivat treenit niin kuin aina. lisäksi mieltä lämmittää kyllä sarin kehut elsasta "yksi parhaista pyrreistä mitä oon nähny" heidi ja elsa kiittää =)