ei ihan parhaiten alkanut tämä viikko. maanantaina oltiin kaikki niin väsyneitä ettei menty edes millekään kunnon lenkille ennen iltavuoroa. koirat koisi sängyllä ilmein "me ainaki jäädään tänne nukkumaan.." ja se on harvinaista noilta koissuilta se! nooo..sitten meen töihin ja saan kuulla saaneeni valitukset työparini kanssa viime viikon yövuoron eräästä potilaasta. ja niin pe****een turhasta asiasta että. voi hitto miten savu nousi korvista.. ja tietysti harmitti koko illan tollainen ja mietin kelle kaikille on kerrottu väärää tietoa ja näin.

illalla tuli reissukaveri katjalta viesti,että leevi-setteri on oksennellut ja, että miun pitäisi seurata koiria, ties vaikka oltaisiin saatu joku kulkutauti. sen lisäksi leevi söi jotain maasta kemissä ennen lähtöä...

yöllä n. puoli neljä herään viestiin "ei se mitään mahatautia ollut, leevi jouduttiin lopettamaan äsken vakavan vatsalaukun kiertymän seurauksena" ja itkuhan siinä heti tuli. en voi vieläkään uskoa..vasta oltiin yhdessä reissussa ja nyt ei oo enää leeviä. on vain kuolaa miun(kin) takilla kun en oo viittiny pestä pois. ja miten tyhjää ja autiota on hinkun ja katjan kotona kun suuri koiraystävä on poissa :( Leevin viimeiseksi jäänyt agirata löytyy täältä.

TK2 Caballus Ebonie Bugger "Leevi" 2001-2009

ei hajuakaan kenen napsaisema kuva, meidän keskustelufoorumilta otin. jos joku ei halua sitä julkaistavan, ilmoittakoon..

noo..loppuviikko miun osalta on kulunut ihan ok, mitä nyt pari kiireistä päivää töissä. neljän päivän työputken päätteeks minuu on muistettu yhdellä kokonaisella vapaapäivällä (huomenna) kunnes taas vietän viisi seuraavaa päivää klinikalla..jei.

todella naiivia, mutta pistetään nyt kuitenkin samaan viestiin kuva elsasta, kun en viitsi sitä tuonne aiempaan muokata.