käytiin tänään reenimässä heinin ja nelli-setterin kanssa. nelli on se kaveri, jonka nenä on aina välillä ihan vinossa=) siksi se ajoittain on "vinonenä-nelson". mutta ei siitä enempää..

tehtiin ihka ensimmäiseksi ruutua. kyseistä liikettä ei ole sitten tokokisojen tehty, eli kuukauteen. tauko näytti tehneen hyvää, tehtiin (melko lyhyeltä matkalta) noin 6 toistoa ja kaikki hirmu hyvään paikkaan keskelle taakse! kosketusalustaa en siis ollut ehtinyt edes laittaa ruutuun, kun elsa syöksyi napottamaan sinne oikeaan paikkaan. palkkasin, niin hieno se oli vaikka omin luvin menikin :)

tän jälkeen tein yhden tasamaanoudon uudella, painavammalla kapulalla ja sen jälkeen hyppynoutoa. ensin pelkkiä esteen takaa tuloja ja luovutuksia, sitten alusta asti niin, että vapautus hypyn jälkeen jos toi vauhdilla. ja toihan se. se sivulle tulo tuntuu hidastavan aika lailla ja elsa vaihtaa raviksi heti hypyn jälkeen. tehtiin ihan yksi tai kaksi kokonaista liikettä vain. heittelin kapulaa oikein vinoon ja ainoastaan yhden toi ohi. oikealle tuntuu olevan vaikeampi paitsi heittää vinoon, myös elsan tuoda. johtuisikohan juuri siitä ettei noita sitten ole niin harjoiteltu.

sitten siirryttiin agiin. nelli teki ensin keppejä ja sitten oli elsan vuoro. tehtiin kujia niin, että ne olivat alusta ja lopusta kii ja keskeltä jonkin verran auki. tein vain puolelta, jossa elsa pujottelee miun oikeella ja siten myös vain umpikulmia.kulmat menivät todella hyvin, lähettelin elsaa lopulta seisoen itse keppien puolivälissä. yhtään virhettä ei tullut. kahdesti useasta toistosta se jätti kaksi viimeistä pujottelematta. itse vaihtelin paikkaa ollen takana, vierellä, edessä, kauempana sivulla. virheet tulivat juurikin minun ottaessa välimatkaa sivulle. niitä siis jatkossa..tuo on todella ärsyttävä tapa elsalta ja tuota tapahtuu vain juuri keppien tuolta puolelta. aaargh. todennäköisesti teen itse siinä jotain myös,mutta kun virheen jälkeen laittaa elsan tekemään uudestaan, saa tehdä vaikka kärrinpyöriä ja se tekee kepit hyvin. koskaan se ei tee sitä kahdesti peräkkäin ja huomaa kyllä ilmeestäni että tuli tehtyä jotain väärin..

viimeiseksi tehtiin muutama a:n kontakti (ehkä hieman normaalia hitaampi?) ja puomia. tehtiin puomia sekä niin, että jään itse kauas taakse (ensimmäistä lukuunottamatta kaikki hyviä) ja että juoksen ohi (kaikki hyviä) ja että jään sivulle (kaikki hyvin). kun vaan itse olisin johdonmukaisempi niissä vapautuksissa. siitähän nuo pienet ongelmat juontavatkin juurensa.

käytiin melki puolen tunnin jäähdyttelylenkki koirien juostessa irrallaan. aivan ihana ilma, aurinko lämmittää jo!

ja..tänään toi posti tilaamani uudet pannat. kerkesin jo odottaakin =) tilasin ne ebbalta ja albukselta ja sain juuri niin hienot kun toivoin =) elsalle tilasin valmiista kataloogista ja lallulle mittatilauksena. lalalle olisin halunnu oranssin vastaavan, mutta nauha oli loppunut.

tässäpä näyte pannoista.elsan on nuo kaksi oikeanpuoleista. lalan tuo vasemmanpuoleinen.