varkaudessa käväistiin..hakemassa kaksi hylkyä! ekalta radalta löytyi pöytä. ja sehän siis kuuluu agilityesteisiin, ja kuuluu myös niihin joita ei koskaan tule harjoiteltua. no, siis vitonen pöydältä. sitten elsa ei tullut välistävedossa kunnolla (tai en sitä kunnolla ohjannut) ja kierrettiin este. sitten mitäs..no ainakin yksi hyppy jätettiin väliin. plussaa hyvät kontaktit =)

toinen rata sitten alkoi hyppy, okseri, mutkaputken kauimmainen pää. pelkäsin vähän okseria koska viimeksi reeneissä (eikä edes kuin viikko sitten) elsa pari kerta ponnisti lisää vauhtia ekasta rimasta(!). no se meni hyvin ja putkeenkin meni oikeaan päähän..mutta tuli sieltä jostai puolivälistä takaisin! no sitten meiltä jäi radan kinkkisin paikka takaakiertämättä, mikä ei kovin iso yllätys ole. en tosiaan tiiä miten oisin sen tehny. tai tiesin, mut tiesin samalla ettei elsa osaa. eli pitää harjoitella periaatteessa..siinä oli suoran putken jälkeen piti vetää koira esteen taakse ja laittaa se hyppäämään. siitä suorassa linjassa oli hyppy joka piti niinikään tehdä takaa! huonosti selitetty..

edit.kuva lisätty. tuo sininen ei oo mikään sitten :D

1237397052_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

mutta siis kaksi hylkyä, molemmilla pääsimme virheettä kaksi estettä. jei!

pepille ja ninkalle kaksi nousunollaa,joista toisella hieno voitto ja toisella kakkossija. minna ja miro saivat niinikään toisen nousunollansa ja ykkösistä kakkosiin ponkaisivat laura ja taimi! hyvä joalaiset :)

kerttu..no kerttu tuntuu "junnaavan paikallaan" elsaan tutustumisen suhteen. voivat nukkua samalla sohvalla jos mie oon välissä, voivat vähän haistella ja näin. mutta hyvä noin :) elsa on nyt kovin kiinnostunut kertusta ja haluaisi haistella. ihanan ystävällisellä ilmeellä tulee haistelemaan ja jos tilanne sallii, upottaa kirsunsa kertun turkkiin =) kerttu vaan poistuu näistä tilanteista lähes aina vaan pois. pari päivää oli tilanne, että kerttu halusi tutustua elsaan, nyt elsa kerttuun. elsa on lisäksi leluista aika mustasukkainen ja tänäänkin se sai kunnon sihinät kertulta kun syöksyi nappaamaan kerttua lähellä olevan lelun. ei mitään kummempaa siis =)