olen tänään iltavuorossa ja illan treenit jää väliin. ajelin siis neiti e:n kanssa hallille kerrankin ihan yksinäni. siellä oli mukavan näköinen rata valmiina joten sovelsin siitä radanpätkät meille. olihan se taas..no.. elsa sinkoili ja irtoili ihan käsittämättömän kauas. annoin mennä, ei se huomenna kuitenkaan ole sellainen. kai. yhden kerran aloitti kepit väärin ja yhdessä kohdassa en meinannut saada sitä kääntymään ollenkaan (yllätys..)

agipätkän jälkeen tein tokoa. tein reilu 10 ruutuunlähetystä eri etäisyyksiltä. ensin ilman kosketusalustaa, sitten kosketusalustan kanssa. meinaa nimittäi paikka ruveta lipsumaan. ei mene keskelle vaan jompaankumpaan reunaan. ei ihan reunaan mutta reunempaan kun haluaisin. kuitenkin kaikilla yrittämillä ruutuun asti :) lyhensin välissä siis matkan aika lyhyeksikin ja lopussa tein pari kauempaa.

ruudun jälkeen kokeiltiin ohjattua. toissapäivänä pidensin välimatkoja kun tein ulkona ja elsa kiepsahti vasemman kautta ympäri oikealle alustalle kun lähetin sitä vasempaan. oikealle meni hyvin. no, reenasimme sitten vasenta helpotetusti ja sitten pidensin vasta taas. tänään laitoin merkistä ehkä 5m päähän keskikohdan ja ehkä 3m päähän keskikohdasta kapulat (6m kapuloiden välissä). tein alustoilla ja vaan ensimmäinen vasemmalle lähetys päätyi oikealle (eli siis väärälle) alustalle. tein muutamat onnistuneet toistot ja ajattelin kokeilla ensimmäistä kertaa kapuloilla. haetutin ensin helpomman, eli oikeanpuolimmaisen ja sitten vasemman. vähän elsi eka ihmetteli mutta kun sanoin uudestaan "tuo" niin toi hyvin. merkille vein siis koko ajan namin avulla ja sanoin seiso. en ole merkkiä opettanut edes.

tän jälkeen pidensin sekä matkaa merkiltä kapuloille (8askelta) että kapuloiden väliä(10askelta) ja ajattelin, että jos ei ensin onnistu, palaan jommassakummassa taaksepäin. ei mitään, todella hyviä toistoja useampi puoleen ja toiseen siitä merkiltä ja laitoin kapulat alustojen viereen. haetutin taas oikealta ensin ja sitten vasemmalta. hienoa elsi=)

tein vielä muutamat kepit meidän vaikeammalta puolelta ja sain korjattua kun yhden kerran se rynni kaksi viimestä.

hyvä mieli jäi ihan treeneistä varsinkin tokon osalta, harmi vaan ku huomenna on agikisat :D