eli vappu-pyrri (tottakai neiti näsä) on meillä parin viikon ajan hoidossa. hyvin on tytöillä menny, tosin kesti pari päivää ennen kun pysty leikkimään ;) yhtenä aamuna elsa siten "hyökkää" vapun kimppuun "nyt leikit miun kaa" ja sen jälkee on leikkimistä ennemminki tarvinnu rajoittaa (esim. meidän sängyssä ei leikitä silloin kun ihmiset haluu nukkua jne).

vappu vuoroaan odottamassa

perjantaina käytiin reenaamassa hallilla. tein elsalle ruutua (meni superhyvin kaukaakin!) ja vapulle myös kosketusalustan kanssa ihan kokeilumielessä. sitten tein vapun kanssa jotain pientä hyppyjuttua ja kummallekin pienen radan. lisäksi tein elsalle keppien avokulmia, jotka meni hyvin!nehän on elsalle aika vaikeet..

todistusaineistoa:

meillä oli mukana saimi ja sina (ja siis laura) ja shelam hitti (ja niina). hauskaa oli =)

muutama kuvakin tuli räpsittyä.

hitti matkalla treenaamaan

 

hitti on hyvin sievä pieni sheltti=)

 

mie olen joskus sanonu et elsa ottaa "aika" tosissaan reenaamiset. elsalla on myös hyvin hauskaa. lisäksi elsa on aika tosissaan noiden palkkojensa suhteen. ja lisäksi niiden hakemisen suhteen.. ja kun halli on joku hiekka/kivituhkapohjainen niin elsan naama näyttää reenien jälkeen..no tältä:

ja lelu tältä:

 

ja "musta" koirani ja lelu vielä yhdessä tältä: huomatkaa myös pörriäisen varsin onnellinen ilme, "mitä sitten jos lelu on vähän likainen..se on silti minun, vain MINUN"