viime perjantaina oli poksin järjestämät agilitykisailut kantelesärkässä. (ihme etten ole kirjoittanut tänne!)ilmoitettuina molemmat neiti haukut. sattuneesta syystä paikalla oli sitten vain se mustempi.. lala otti yhteen (ilmeisen ex-)kaverinsa pepin kanssa seurauksella pieni haava jalassa. peppi puolestaan voi laittaa jos sun jonkinmoista blinblingiä siihen korvalävistykseensä made by lala. no, lävistetty koira kävi perjantaina kisaamassa nollan arvoisesti, kun jalkavaivaisen(=ontuvan) belgikoiran kanssa ei moisesta edes haaveiltu.

elsa sitten. no, elsa oli sitten pätevä! ensimmäiselle radalle starttasimme viimeisenä ja pingoimme siellä nollan arvoisesti! sijoitus oli hienosti (ja harmittavasti) 2/37! että sai taas olla pikkupyrristä ylpeä :) koska jossittelu on kivaa, jossitellaan. here we go: JOS uudet säännöt olisivat voimassa, me olisimme saaneet sertin, koska voittaja "kake" oli JOS sun kuinkamonenkertainen ava. noh, olimme siis toisia, voitto jäi pikkuisen päälle 2s päähän. eli aika kauas. tosin kolmanneksi sijoittunut hävisi meille n.4sekuntia..noh, uudet säännöt tulevat voimaan 1.6.09, toivottavasti sijoittuminen ei jäänyt viimeiseksi laatuaan :)

toisella radalla puomista vinoon lähti loppusuora 3 hyppyä suorassa linjassa toisiinsa. no syystä tai toisesta koira ohitti esteen sen vasemmalta (kun minä seisoin esteen oikealla) ja kiepautin sen sitten siitä koko matkan ympäri ja loppuun. lähellä oli tuplanollakin siis. keskittyminenhän siinä herpaantui. tilannetta edelsi minun jälkeenjääminen puomilla, karjuminen "ota!" ja varmaan melkei tuuletus huipusta kontaktista vaikka minä lyllersin perässä varmaan aika puomin alkupäässä siinä vaiheessa kun koira oli kontaktilla ;)

pääsiäisen (siis la-su) vietimme savonlinnassa antin ja heidin luona. kepa oli mukana, elsa "mummon" luona hoidossa. kerttu oli varsin hyvää seuraa siellä, mitä nyt yritti aina silmän välttäessä (tai kaikesta valvonnasta huolimatta..) livahtaa heidin ja antin makkariin, jonne siltä oli pääsy kielletty. kuvia reisssusta on luvassa kunhan isäntäpari saa uuteen kämppään netin ja lataa ne koneelle (nii ja lähettää miulle..)