että voip ihminen olla typerä. mie olen ollu nyt neljä yötä töissä (ja nyt alkoi viikon mammaloma!) ja sovittiin seijan kanssa et alan torstaina-perjantaina mittailee elsan lämpöjä. no, mie ajattelin et mittaan aamulla ennen ku meen nukkuu mut en sit muistanu. no, sitten ku tässä tunti sitten mittaan niin mittari näyttää 37,5! että kiva..tarkoitus oli siis et mentäisiin mökille. tässä on nyt se ongelma, etten tiedä onko lämmöt nousussa vai laskussa vai mitä. tänäänhän on siis 60vrk ekasta astutuksesta. no, omapa on nyt ongelmani sitten.

ajateltiin tosiaan et mentäisiin mökille. mennään sinne kyllä silti. tuo koira on virkku, rauhallinen,läähättelee välillä, mutta ulkona ON kuuma. on syöny tänään ja äsken äänestä päätellen vieraili kertun hiekkalaatikolla. great. sen se on keksiny tällä viikolla. kaikista koirista just elsan luulisi olevan se, joka lopettaa syömisen hyvissä ajoin kun tuntuu ettei se sitä kunnolla aloittanukaan. joku aika sitten kysyin elsalta tehäänkö temppuja" niin alkoi se tuttu touhotus ja kierrosten korotus ja toinen oli ihan innoissaan muutamista merkeistä ja saaveiluista.

tämmöstä. nyt kauppaan..

päivitän tänne sitten mahdollisimman reaaliaikaisesti tilannetta synnytyksessäkin. kaikille ei ole mahdollisuutta tekstiviestiä laittaa, joten lukekaaten täältä :)