ei ole edes mitään päiviteltävää. paitsi, että elsa on taas ruvennu nirsoilemaan..otin siitä varalta eilen lämmönkin ja kuvittelin sen juovan enemmän (johtui varmaan siitä, että vesi oli kupista loppu sillä aikaa ku oltiin poissa..) no, tänään se taas söi tässä illalla. koko ajan se on ollut oma virkku itsensä, joten ei huolta :) masu ei miun silmissä ole kasvanut, mutta äiti totesi eilen ensimmäiseksi "ompa elsan maha kasvanu" kun oli viimeksi nähnyt koiran lauantaina. että näin. iskä puuhaa pentuboksia ja sen pitäisi olla alkuviikosta valmis, että saadaan se tänne meille. elsan tuntien  menee aikaa, ennen kun se moisen kapistuksen nukkumispaikakseen hyväksyy. luultavasti se kattoo minuu ilmeellä "et v***u voi olla tosissas ku yritän sitä siihen houkutella ;) miun veikkaus on, että elsa synnyttää meidän sänkyyn. miten ihmeessä saan sen siihen boksiin?

mie olen kamalan kärsimätön ihminen. haluaisin jo tietää montako pentua on tulossa. mielipiteeni vaihtuu joka päivä koskien lukumäärää..toisaalta tietää, ettei niitä kovin montaa voi olla, koska maha on ton kokoinen ja sitten taas harmittaa, koska ihania koteja koiranpennuille olisi.

pääsin vasta kymmeneltä töistä tänään. ja silloinkin oikeastaan, koska lähdin.. oli oikeasti tosi kiire ilta. en ehtiny käydä syömässä..tosin ei ehtineet monet muutkaan. alkuillasta olisi ehtinyt, mutta kuka haluu syödä päivällistä klo 15 jos tietää et töitä on puol kymmeneen? no, toisaalta ois sekin ollu ruokaa... kun tulin kotiin, huomasin, etten ollut edes ehtinyt käydä vessassa. iltalehdestä voikin jo lukea mitä meillä ESIM oli. ajattelin, ettei kukaan lähde juhannuksena lääkäriin ellei ole pakko. no joo, siinä saatoin olla oikeassa. ainut vaan, että niitä huonokuntoisia oli ja paljon! lähtiessä vastaava hoitaja kysyi, et saako miut yöllä hälyttää töihin jos tarvii. kaipa miut saa.. tässähän mie asun sairaalan "alakerrassa" ja olen vieläpä melki yksin kotona. eli seurana cityjuhannuksessani on elsi, jussi ja kepsu ovat uimaharjussa jussin äitin luona. ei se enää sitten palkkapäivänä harmita, et on ollu juhannuksen töissä..