avattiin hallikausi ja käytiin maijan kanssa reenaa vuorostaan agia. ulkona oli varsin kiva ilma, kaatamalla räntää ja vuoroin pikkurillinpään kokoisia rakeita..

maija oli tuonut oikein kivan kinkkisen radan jossa myös sekä koira, että ohjaaja pääsivät juoksemaan..heh. paria käännöstä lukuunottamatta elsi teki oikein priima suorituksen. alkaa pikkuhiljaa työ tuottaa tulosta noiden kaarroksien ja käännösten suhteen :) varsinkin valssit alkavat toimia. miten lienee peruskäännösten laita..

myös lallu oli mukana ja teki radan ilman keppejä ja medihypyillä. oli taas belgissä vauhtia ja intoa :)

ja oli meinaan taas ääntä kun parivaljakko lala & sipe oli vauhdissa keskenään. siihen ei uskalla ketä tahansa seuraksi päästää. tai oikeastaan veikkaisin, ettei kovinkaan moni koira uskaltaisi siihen leikkiin mukaan. mutta kaveruksilla on hauskaa ärjyä toisilleen kurkku suorana nii että räkä lentää ja rapa, kun kovaa juostaan :) pitäis joskus kuvata moinen ihan videolle..

illalla kotona opeteltiin elsin kanssa uutta pientä tempppua (kun nostan jalan, hyppää siitä yli) ja tehtiin kaukojen seisomista ja maahanmenoa taka(nami) palkalla. sitten seiso-istu-vaihtoon kaivettiin vanha kunnon "kaukokeppi" avuksi oikeaan liikerataan. noin se toimii joo..täytyy ottaa kunnon kuuri sitä, josko joskus toimisi paremmin ilmankin. se 15m on vaan niiiiiiin pitkä matka! alkaa tuntua, että evl liikkeet alkavat olla ihan hyvässä kuosissa jos nuo kaukot vaan saadaan. idariahan me ollaan jo aloitettu ja metallihyppynoutoakin tehty kerran;) tänään ois hallilla ollu kiva tehdä paikalla istuminen, mutta lallu söi elsin palkan(maksalaatikon) odotellessaan...

loppuun nakitin jussin avuksi ja teimme tunnaria. eka kolmella kepillä, sitten neljällä, viidellä ja kuudella. yhteensä ehkä 10 toistoa ja aina oikean tuonti :) sisällähän elsa on paljon rauhalllisempi tosin. nyt ei kertaakaan ronkkinut vierasta. tein ekaa kertaa kokeeksi ihan tyhjän piston, elsa etsi ja etsi ja kehuin ja pyysin takaisin. ei siinäkään tuonut väärää/ koskettanut väärää, vaikkei omaa ollut ollenkaan :) sen jälkeen pari oman tuontia ja yöpuulle :)