nimittäin kolme hylkyä tänään ;)

elsalla oli siis ihan omat kuviot siilinjärven agikisoissa. ekalta radalta öö..no lentokeinu, sen jälkeen pituuden ohitus ja puomin kontaktin uusiminen. ja kaarrokset ihan kummmallisissa paikoissa ihan järkyttäviä.

toka rata: koira lähtee miun valssatessa miun selän taakse ja suorittaa itsenäisesti x määrän esteitä ja hänellä on hyvin hauskaa. maaliin tulee hyvin itseensä tyytyväinen pyrri. ohjaaja ei voi kun todeta "koira ainakin irtoo..."

kolmas rata: kielto putkelle (!) kun mie liikuin ilmeisesti liian nopeeta eteenpäin kun koira ois jääny suorittaa putkee sinne menosuunnasta pois. sen jälkeen kepit elsa ryssi (kaks viimestä väliä ja vielä siltä varmalta puolelta, josta kertaheitolla tuli ihan yhtä epävarma kuin toisestakin), sitten kun taas valssaan ja olevinaan otan koiran mukaani, pyrri tekee taas selkäni takana yhden lisäesteen ja sitten suoralla irtoaa kuin tykki ja saan huoletta jäädä odottelemaan koiraa lähetyspaikan viereiselle putkelle :) sitten..öö juosiin "loppusuora" jossa pussin ohitus, tosin ei jaksettu välittää enää siitä. todettakoon, että pussi on aivan liian harvoin reeneissä! meidän pussi on vielä tuhottoman pitkä ja elsa on sinne kerran juuttunut. tosin sen jälkeen kun se sinne juuttui, seuraavana päivänä kisoissa sen suhteen ei ollut ongelmaa. elsa ei ole mikään herkkis :)

että näin. paremminkin olisi siis voinut mennä;)en olisi ihmetellyt, jos joku olisi tullut meille suosittelemaan aloittamaan harrastus nimeltä toko hallinnan parantamiseksi..heh. jotenkin ei kuitenkaan jäänyt edes huono mieli, vaikka kuinka yritin. eikä huono mieli voinut jäädäkään ,kun maija ja frodo tekivät kolmannella radalla nollan, jolla hienosti voitto ja hyppyserti!jes!

tuomarina oli rantamäki-lahtinen ja radat olivat oikein juostavia! olisivat periaatteessa voineet olla jopa ykkösten ratoja, mutta osoittautuivat yllättävän vaikeiksi kolmosluokan koirakoille ;)

 

kävin vielä illalla kepsun kaa ulkona ja kissanpojasta pari uutta kuvaa:) kuvat kertoo sen, minkä tiedänk kyllä jo.. eli: kissa on vailla pesua (siitä voikin tulla kivaa..) JA ruokaa on selvästi entisestään rajoitettava!

loput muutamat kuvaset pistän kepsun galleriaan.