treenasin torstaina ja totesin taas ettei ikin pitäis mennä reenaa yövuorojen päätteeks. kun ei onnistu niin ei. tehtiin ruutua, eka yritys ihan priima ja laitoin sinne vielä merkiltä ja oikeesta matkasta. sen jälkeen koko ajan huonompia, osa niin, että jos käsken koiran maahan, se ei ole kokonaan ruudussa. ennen kun menetin lopullisesti toivoni, päätin vaihtaa liikettä...

tehtiin ohjattu niin, että itse vein kapulat (kun nyt ei ollut ketään muutakaan :D) ja vein reunakapulat korostetusti niitä heilutellen ja keskikapulan hyvin hissunkissun. eka vasen, sit oikee, ja hyvin meni. nyt ollaan muutama reeni oltu jo ihan kisamatkassa kaikin puolin. ohjatussa ei moittimista siis, tehtiin varmaan pari toistoa/puoli ja väliin palkkasin merkin.

siirryimme takaisin ruutuun, joka pystyttiin lopettamaan kohtuulliseen suoritukseen.

loppuun muutama suora luoksetulo.

perjantaina ajatus oli lähteä hallille, en vaan jaksanut nousta tarpeeksi aikaiseen ja 1130 oli jo parturi. mentiin siis samaiselle lähikentälle reenimään taas ihan keskenämme.

kuten ollakaan, aloiteltiin ruudulla. nyt kaikki kunnolla ruudun sisään, ei yhtään ihan narun viereen. palkkailin näistä. ei tehty kuin ihan muutama. en mie muista teinkö muuta? en varmaan, vaan suunnattiin suoraan lenkille.

tänään käytiin jussin avustuksella uimaharjussa reenaamassa kun oltiin siellä käymässä. ruutu alkuun..pohjana hiekkakenttä jossa kasvoi heiniä. ensimmäinen ruutu meni jotenkin sivuun, seuraavat kaksi tosi hyvin (tehtiin aika läheltä) ja  lopetettiin siihen.

jussi liikkuroi meidän ohjatun. eka vasen, elsa säntää siitä huolimatta kohti oikeaa. otin koiran uudestaan merkille ja nyt hyvä haku. sen jälkeen kerran vasen, kerran palkattu merkki, ja kerran oikea. nämä hyvin =)

luoksetulo oli meidän murheenkryyni tänään. äitinihän on opettanut elsan pahimmanlaatuiseksi pallohulluksi ja ruutua olin palkannut tennispallolla, se kun oli ainut lentävä lelu minkä autosta löysin. sain vain todeta, että luoksetuloon tämä ei ollut hyvä juttu.

otin ensimmäisen kokeenomaisesti niin, että palkkasin stopista heittämällä pallon taakse. seuraavan kokeenomaisesti suorana. no pyrripä ei tullut. uusiksi. ja taas jäi hiippailemaan niin, että pysähtyi johonkin miun eteen. kun käskin siitä sivulle, tuli sellai hiippailemalla, häntä alhaalla ja vinoon. korjasin, niin tyyppi lähti pois sivulta. siis hän nyt ei vaan kyenny tulemaan nyt sivulle kun oli se pallokin. tai taisin välissä palkata yhden taakse ja kaikki alkoi siitä. voi perse! no koira näki et hermostun ja muutamasta ihan läheltä otetusta sivulletulosta huolimatta homma ei siis onnistunut ei ollenkaan..elsa huomasi että hermostuin ja otti siitä itseensä mikä ei ole ollenkaan sen tapaista. tätä sitten korjailin lenkillä... ja itselle tuottaa ongelmia, kun kuulin etten saa käyttää niitä käskyjä enää uusien sääntöjen mukaan, mitä ennen käytin luoksetulossa. uusien sääntöjen aikaan ollaan kisattu kolme koetta, eikä kukaan ole sanonut. säännötkin olen lukenut;) ennen siis sanoin "elsasivu-elsasivu-sivu" ja nyt saa sanoo vaa kerran koiran nimen tai sitten vain nimen tyyliin "elsasivu-elsa-sivu" kai...

opeteltiin mielen piristykseksi uimaharjussa uusi temppu. haluan elsan takapään käyttöä paremmaksi ja opetin sen nousemaan pelkällä takaosalla rappusille. sitten siitä seuraavalle ja sitten jo etuosa mukaan. nopsasti taas pyrri oppi, ja kun testattiin sitä tänään nurinpäin käännetyllä vadilla, onnistui hyvin. tehtiin muuten temppuja, joita osataan, pikkuisen kaukoja ja loppuun huvikseen naksuttelin elsalle lelun laittamista siihen vatiin. kohta elsa raivaa kaiken ja miun ei itse tarvii siivota... :)

huomenna pyrriäisen kanssa imatralle kisoihin! katsotaan josko saataisiin videoita nettiin. patistin maijaa siitä siilinjärven yhdestä hylkyradasta, se viiden esteen karkureissu ei oo valitettavasti videolla..