ei ole ollut oikein mukamas inspiraatiota kirjoitella tännne..

viime viikonlopun kisatkin taitaa olla kirjoittamatta?

eli imatralla käytiin. miusta elsa oli jotenkin vaisu kisapaikalla. käytiin tekee muutama lämppärieste ja vaisuus oli tiessään. kuitenkaan radalla ei ollut sellainen elsa, kuin normaalisti. tuloksina kuitenkin kelvolliset 5 ja 10. eka rata oli kyllä niin suunniteltu mini- ja medikoirille että..mutta käsittämätöntä mitä ihmeen ohjauslinjoja siellä silti näkyi :D toisella radalla toinen este oli okseri, siitä tiukka käännös "väärään päähän" putkea. ekan ja tokan esteen väli oli lyhyt, jälleen: helppoahan tuossa pienillä koirilla.. no ajattelin, etten mitään menetä jos vekkaan oikein kunnolla ennen okseria, linja oli nimittäin putken toiseen päähän suoraan. okseri kolahti, mutta ei tullut alas. ja oikeaan päähän putkea päädyttiin :)

käytiin sitten maanantaina reenaa tokoa lähikentällä. sama vaisu elsa taas. teki kyllä laukalla merkit ja kaikki, mutta se totuttu into ja sähläys puuttui! pidettiin tiistai sitten tyystin taukoa, käytiin vain pitkä lenkki vapun ja kumpppaneiden kanssa. keskiviikkona oli reeneissä täysin eri koira! en tiedä mikä elsaa vaivasi, mitään paikkaa se ei aristanut tms, mutta oma itsensä se ei tosiaan ollut. vaikkei se ontunutkaan, aina tulee mieleen, että entäs jos sillä vaikka on kipuja..(pelkään varmaan turhaan) mutta kun kuitenkin sen toinen lonkka on C. Millään laillahan se ei sitä oireile, hyppää hyvin, liikkuu kauniisti yms, mutta aina se mielessä on pidettävä, varsinkin vanhemmiten sitten. Toki elsan selkä on myös kuvattu ja terve sekin oli. Jumissakaan se ei tähän asti ole koskaan ollut mistään. Viime viikolla käytiin rokotuksilla ja otettiin myös kennelyskään nenäsumuterokotus. eläinlääkäri puhui, että kennelyskän kaltaisia oireita voi tulla joidenkin päivien päästä rokotteesta. ehkäpä kyse oli siitä..tosin koira on kyllä lenkillä ihan omissa hajumaailmoissaan, voisiko juoksu olla tulossa näin pian pentujen jälkeen? pennuthan ovat vasta reilu 4kk, eli juoksusta se 6kk aikaa. tähän mennessähän elsalla on siis ollut kolmeen vuoteen se kolme juoksua..eivät liikaa harrastuksia haittaa, seijan kannaltahan tämä on vähän inhottavaa ;) varsinkin jos se nyt tekee talvijuoksun ja pitääkin taas sen vuoden taukoa. ja jos joskus tuleekin vaikka toiset pennut..

keskiviikkona tosiaan oli se lähes yli-innokas elsa. tehtiin eka agia ja kontakteja ja vauhti huuuurja ja hyvät kontaktit. sitten ohjattu, jossa eka oikean haku keskikapulalle =( sitten vaikeuksia pysytellä merkillä kun "käsky" kuului..

ruutu ihan ok, vain yksi, jota en palkannut.

ollaan tehty tunnaria kotona, toisten kapuloiden tökkimistä, muutaman kerran ronkkimista ja aina oikean tuonti.

eilen ei reenattu muuten mitään, käytiin ensin 1,5h lenkki ennen iltavuoroa ja sitten työkaveri soitteli juoksuttamaan koiria. lala pääsi leikkimään hukka- sakemmannin kanssa, laitan siitä kuvia myöhemmin, nyt lenkille! lupasin hakea myös vapun, kun ninka on kipeä. tosin jussi ei nyt sitten lähdekään mukaan..

ja niitä kuvia nyt..lalasta siis, elsan kuvista ei kyllä tänään yksikään ollut kelvollinen

laalaa <3

 

sitten..pari hyvin epätarkkaa kuvaa, joita en normaalisti tykkää esitellä. paremman puutteessa saavat käydä, oli liian pimeää (ja vauhdikasta) miun kuvaustaidolle ja putkelle. siispä kuvissa lala ja hukka, joka joutui aluksi hieman miettimään "kuinka tällaisen akan kanssa oikein leikitään" kun lala ei niitä hiljaisimpia ja rauhallisimpia noissa ole ;) homma kuitenkin alkuihmetyksen jälkeen lähti sujumaan ja meno oli hyvin samanlaista kuin lalalla ja sipellä. eipä oikein pienemmistä tuolle leikkikaveriksi olekaan :D

 

 

ja sitten miusta hyvin nätti kuva lalasta: