en siis osaa päättää menenkö kisoihin sunnuntaina vai en. niin moni liike on siis epävarma, mutta sitten taas onnistuessaan hieno. kävin torstaina reenimässä yksikseni ja tein monet liikkeet:

seuraaminen: perus elsa, ei moittimista

ruutu: yksi ulkopuolelle jäänti, muut ok. lähetykset merkille ok, paitsi ekana yritys mennä suoraan ruutuun. tein muutaman myös läheltä. paikka ei priima, mutta ruudussa.

ohjattu: ei meinannut lähteä merkille. tarvittiin mooonta käskyä. oisko ihmetellyt kun mie vein? lisäksi palautukset johonki harakoille, ehkä häntä sillä kohtaa missä koiran persuksen pitäs olla..

idari: hyvät jäävät, seuraaminen vähän kehno.

luoksetulo: suoraan, hieno vauhti.

ja koiran into säilyi ja säilyi. lähti hallilta ilmeellä "tässäkö tää nyt oli"

tänään sitten maijan kaa käytiin reenaa. maija otti ensin focun ja frodon. elsi teki eka ruudun. ensimmäinen taas olisi mennyt suoraan ruutuun. sen jälkeen palkkasin kerran suoraan merkistä. sen jälkeen kaksi hienoa ruutua :) toinen on videolla.

tän jälkeen ohjattu: eka vasen, sitten oikee, sitten pelkkä palkattu merkki ja vielä kisamaisesti oikea. vasen on videolla, mie hölmö sanon "kiitos" eli irroituskäskyn, ennen kun olen tarttunut kapulaan ;) muuten priima miun mielestä, tai no ehkä jää liian eteen luovutuksessa. mutta tässä se video

tehtiin vielä kaksi tunnaria, rivi ja kello kisamaisesti kumpikin, varma haistelu ja oman tuonti =)

paikalla istuminen reilu 2min maijan sipe-sakemannin vieressä n. metrin päässä. rauhallisesti istui =)

voi kun oon niiiiin tyytyväinen noihin reeneihin! eikä muuten helpottaneet päätöstä mennäkkö kisoihin vai ei.. no eniwei, miulla on aikaa pähkäillä sunnuntaihin, huomenna ei tehdä tokoa! vaan kisataan agissa =) ihanaa nähdä huomenna pieni pila, elsin pentunen siis. jos ei pimeä ennätä, yritän ottaa muutaman kuvan neidistä. mutta niitähän on toki pyrrinpoikasten blogissakin.