kävimme aamulla verikokeissa ja kalkki oli hivenen eilisillastakin noussut (3,41) mutta toki se oli taas saanut aamulääkkeet, samoin kuin eilen ennen verikoetta iltalääkkeet, kun taas eilisaamun verikoe oli paasto.

lääkäri totesi, että hypokalsemian vaaraa ei ole ja pääsimme kotiin =) tää herkkis tietty kyynelehti koko matkan takaisin majapaikkaan..mutta tietenkin onnesta :) kai se kalkki siitä ajallaan laskuun lähtee, joka tapauksessa kontrolli on 4-6 vkon kuluttua. ja sitten tarpeen mukaan noin puolivuosittain.

matka meni hyvin ja pitkästä matkustamisesta huolimatta tuo koira on pirteämpi nyt kuin kuukausiin! oon niiiiiiin onnellinen :)

en ehkä vielä osaa objektiivisesti edes ajatella, mutta toistaiseksi minulla ei ole kuin hyvää sanottavaa eläinklinikasta jossa asioimme (eläinystäväsi lääkäri, tampere), saimme suorastaan erinomaista palvelua ja hoitoa!

vielä on pitkä matka toipua belgikoiralla, mutta toistaiseksi tilanne näyttää valoisalta. tässä vaiheessa pakko kiittää Eläinystäväsi Lääkärin henkilökuntaa, lalaa hoitanutta lääkäriä Juliska Haapanen-Kalliota, vähän toki myös Jari Ahoa ;) ja kaikkia meitä tukeneita ja hengessä mukana eläneitä :) sitä tarvitaan edelleen.. erityiskiitos myös sanna ja pauli hasulle (kennel willow creek) yöpaikasta ja päiville asian järjestämisestä :)