ei olla tehty oikein mitään. paitsi mie olen toki ollu töissä ja lenkkeilty on ahkeraan. vaan ei reenattu ja tokokisat painaa päälle..päädyin ilmoomaan elsin BH-kokeeseenkin, vaan katsoo sitten lähempänä sen reenimistä. siihen on siis aikaa kuukausia.

lalan kuulumisia olen kysellyt varmaan useammankin kerran päivässä. entisellään koira ei ole, joskaan ei niin lamaantunut ja flegmaattinenkaan, kuin ennen operaatiota. toivo elää :) koira syö hyvin, lenkkeilee mielellään ja palloakin pitäisi pihalla pelata.. ehkä se sisällä pötköttely vain täytyy hyväksyä, näinhän normaalisti koirat ovat. vaan kun omistaa jaloissa pyörivän belgin ja pyrrin, tuntuu se niin oudolta ;) tikit lallu saa pois perjantaina.

huono kuva, mutta tuossa lallun kaulan haava. pituutta n.20cm..

kävin tänään jo pre-aleostoksilla. tai siis oikeastaan jouluostoksilla, mutta carlsonin urkkaosastolla oli ale, ja kuten tavallista, en voinut lähteä sieltä tyhjin käsin. oli juuri minun kokoa oleva musta kevyttoppatakki siellä tarjouksessa odottamas minuu, eihän sitä voinu sinne jättää.. merkiltään se on jack wolfskin ja on kyllä niiiiin sopiva takki :) toki pinta on täysin vedenpitävää jne. onhan noita ulkoilutakkeja..vaan ei toppaversiota :)

huomenna ois suunnitelmissa käydä reenimäs vähän, josko joku kenttä on jotenkuten edes aurattu.

latasin tänään kuvia kamerasta koneelle. muutama otos mm. messarista:

 

tää napppisilmä haikaili kovasti elsin perään..

 

ja tää oli aika samaa mieltä miun kaa näyttelymeiningeistä ;)

 

 

persvillat tupeerattu hyvin? anteeksi vaan, miettikää tämmönen pumpulipallo paimentamassa, johon tääkin otus on aikanaan tehty..voi voi, menis turkki vallan.

 

pitihän sitä hyödyntää tyhjä kehä ja tokoilla vähän. korkkarit kuuluu yleensäkin miun ja maijan tokotreenivarustukseen ;)

 

tämä löytyi bortsukehää katsomasta. varsin arvioiva ote :)

 

loppuja muutamia messarikuvia laittelin kuvagalleriaan. eipä niitä montaa kuvaa ole.

sitten muita:

lallun kauluri löysi heti innokkaamman käyttäjän kun reissusta kotiuduttiin:

 

joskus (!?) kieltämättä ihmettelen mikä tässäkin ton kissan silmissä loistaa. järjen valo se nimittäin ei ole..

 

ei, kepu on oikeasti ihan rakastettavin pieni kissi :) (taskuilves, huomatkaa edelleen näkyvät korvatupsut)