itsellänihän joulun viettoon kuuluu mm. töitä.. eli aattona ilta ja sitten kaksi aamua. passaa mulle, varsinkin ne rahat..

 

ihan eka haluun laittaa eilen näkemäni videon elsan pienestä aulis-pennusta. aulis on taitava ja perinyt suoraan isältään tyylin pompata tuohon silmien tasalle.. ihana pieni aulis :)

http://www.youtube.com/watch?v=y2HkHPK7Pac

käytiin maijan ja koiruuksien kaa reenaa pitkästä aikaa. kerkesin tehdä jo seuraamisen ja kaukot ennen kun ne tuli. seuraaminen ok, kaukoissa kauheeta  vilkuilua! pari käskyä meni ohikin sen takia..vilkuili milloin mitäkin ja välillä takapalkkaa..selkeästi huomaa ettei liike ole kiva. mietin tuossa että pitäiskö kokeilla pallon heittämistä, mutta pallo on elsalle sen verran ihme asia, että tässä vaiheessa ei viitsi sitä sekoittaa näihin, jää vielä tekemättä.

seuraavalla kierroksella otettiin ruutu (merkin kautta) ja ohjattu. elsin lempijutut..halusin kokeilla kerran ruudun ja en valmistellut koiraa että siellä on kosketusalusta. meni vaan niin hienoon paikkaan! palkkasin.. no sitten kokeilin kaksi kertaa merkin kautta, välissä palkattu merkki ja ihan superruudut! toisella kerralla jäi vähän eteen. elsa kävi tarjoamassa ruutua itsekseen ja meni ihan huippuun paikkaan. annoin sen tehdä pari kertaa ruutua ihan itse "mene vaan" ja joka kerta ihan priima paikka :)

ohjattuun noutoon on hiipimässä merkkiongelma. ee menee ihan hyvää vauhtia merkille. mutta jää vinoon niin, ettei takaosa suoristu ihan mukaan. ei pahasti, mutta en tykkää. tätä piti korjailla ennen kun haettiin mitään. ekalla kerralla jätettiin koko keskikapula pois kun ei oltu aikoihin tehty. hyvinpä se vasemman haki. toisella kerralla vahvistettiin välissä taas merkkiä ja sitten oikea. ei viitsinyt ottaa enempää kun olivat muuten niin hyviä :)

tauon jälkeen elsi teki vielä tunnarin. ensimmäisellä VÄÄÄRÄ! no, ehkä se oli tilastoväärä, koska seuraavat kolme meni ihan ok, paitsi yhden (tokavika) ois nollannu, koska käytti suussa toista kapulaa. on muuten ruvennu pureskelee takastullessa kapulaa...

kylmi nii paljo ettei voinu tehdä istumista :D mentiin meille lämmittelee ennen ku mentiin lenkille. käytiin tarpomassa lumisessa metsässä treenien päätteeksi tunti-puolitoista ja nyt pitäis alkaa pakkaamaan, mie lähden elsi pyrrisen ja kerttu-liisan kaa liperiin.

hyvää joulua :)