eilen oli siis vuoden viimeiset kisat jotka ois samantien voinu jättää käymättä. aamulla melkein ensitöikseni rikoin auton lämmitysjohdon kun en muistanut sen olevan kiinni.....sitten olin ykkösten ajan hytisemässä siellä pakkasessa pöytäkirjanpitäjänä (onneksi uusi ohjelma oli oikein positiivinen yllätys, se oli oiken helppo) ja sitten kotiin ja lenkille koirien kaa kakkosten ajaksi. jussi oli onneksi käynyt jo vapun kanssa juoksemassa.

vieläkin jäässä olevana piti siirtyä omia startteja odottelemaan. jarmo jämsä oli tuomarina ja voin sanoa, että radoissa oli haastetta, mutta enpä ole aikoihin noin kivoilla kolmosten radoilla ollut! ekalta radalta hylky. putki oli puomin alla ja menin vielä puolta, jossa puomista ei tarvinnut edetä kovin kauaksi. elsa meni puomille..ja tuli sieltä alas! ja meni putkeen. tässä vaiheessa mie olin hyvän matkaa sitä edellä, en tiiä mistä se tuon keksi. toisella radalla sössin sen itse väärään putkeen ja kolmannella pyrri oli omallla maata kiertävällä radalla, tuloksena vitonen ja yliaikaa. erittäin sujuvan radan tehnyt nopea bortsu pääsi juuri -.2s ja yliaikaisia nolliakin tuli. no, kun se pyrri oli siellä maata kiertävällä radalla, ei yliaikaa tosiaan ihmetellä tarvinnut. kykenemättömyys tulla"TÄHÄN" niinkuin lähelle oli jotain ennenkokematonta! ehkäpä pitkä kisapäivä oli väsyttänyt pyrriäisenkin.

olen saanut parina päivänä uusia kuvia elsin pentusista. nehän on varsin hauskan näköisiä enemmällä ja vähemmällä karvalla varustettuja. voisi sanoa että vain pakki puuttuu, pakista uusia kuvia siis ei ole.  pakki on toistaiseksi ainut pentu, joka näyttää kunnon lyhytkarvalta ;) ilmeisesti isä chakka oli ollut tuommoinen varsin karvainen pentuna ja lyhytkarva sieltä alta sitten aikanaan karvanlähdön myötä kuoriutui =) joskin turkki on aivan erilainen kuin elsalla. kakarat suuntaavat ensimmäiseen epäviralliseen näyttelyynkin pian ja pitävät pentutapaamisen. harmikseni olen töissä, olisin voinut hypätä kirsin kyytiin.

kääpiöitä noista ei ole tulossa, eikä tosiaan tarkoitus olekaan. tosin niitä kääpiöitä sopii rotumääritelmään (40-52cm) myös. toivottavasti eivät venähdä miksikään jäteiksikään.. narttu siinä 45-49cm on esim. ihan hyvä.

kuvvii, pennuilla ikää 5kk + viikkko =)

Pila (Tottakai Peukaloliisa) kuvat: kirsi krogerus

 

ja sumo (Tottakai Pesonen) kuvat: Aila Hannola

sumo ja kaverinsa milo

 

ja aulis (tottakai pikku pietari) kuvat: veli-pekka suuronen

 

ihania ovat :) ja ainakin toistaiseksi kaikilla on mennyt kaikki hyvin ja pennut ovat avoimia ja reippaita. avoimuudessa Pila taitaa kuitenkin viedä suvereenin voiton ;)

 

tänään lalan kanssa verikokeisiin..päivitän sen sitten vaikka tähän samaan postaukseen.