elsin poikapennut pitivät treffit kaapelitehtaan pentunäyttelyssä. Tuloksena oli 1.Pakki 2.Aulis 3. Sumo, mutta hienointa on, että kaikki olivat käyttäytyneet erinomaisesti ja reippaasti, pussailleet tuomaria ja näin :) olen niiin ylpeä <3

hienot arvostelut olivat pojat saaneet, auliksen arvostelu on päivitetty pikkupyrrien omaan blogiinkin ja laitan sen tänne. laitan sitten muutkin, kunhan päivittävät. pakin arvostelun kuulin puhelimessa, samoin kasvattajaluokan (jossa oli pakki, aulis ja o-pentueen tytöt). kasvattajaa kuulemma kannattaa tuomarin mielestä onnitella noin hienosta ryhmästä ;)

aulis:

6kk hoikka, reipas, mittasuhteiltaan miellyttävä urospentu jolla oikea pyreneläisten olemus ja luonne. Urosmainen pää ja ilme. Hyvät korvat ja purenta. Jäntevä ylälinja. Riittävät kulmaukset. Hieman litteät käpälät, saa tiivistyä. Hyvä karvanlaatu, päässä ja raajoissa rodunomainen karvoitus. Kevyt liikemalli ja oikea ryhdikäs olemus.

hehe, "päässä ja raajoissa rodunomainen karvoitus" ilmeisestikään muualla ei ole ;) hauska tietää mitä sumon karvoituksesta on sanottu, se kun ei ihan lyhytkarvaisin ole, eikä ihan mustakaan :D

tuskinpa noista kenestäkään on tarkoitus mitään näyttelytähteä on tehdä, tosin jos joku haluaa näyttelyihin rahaa tuhlata, niin siitä vaan :) lieneekö lyhytkarvapyrri päässyt ikinä edes ryhmässä jatkoon suomessa? sijoittumisesta nyt puhumattakaan..muotovalioituminen nyt on sitten asia erikseen ja ihan tavoiteltavissa oleva juttu.

kuvia näyttelystä on täällä kuvat: j. suuronen

eli se karvaturri tuolla on sumo, auliksen nyt tunnistaa..töpöhäntäinen poika on pakki ja mustat tytöt ovat O-pentueen (sohvin siis ) kiki ja lada. mustamaskinen tollerin värinen pyrri on o-pentueen Purnu.