aika vaihteleva viikonloppu tosiaan.. 

aloitetaan perjantaista. perjantaina pakkasin kimpsut, kampsut ja yhden pyrrin opeliskiin ja hurautin Kolmaan kirsin luo. aina yhtä iloinen ja "pidättyväinen" Pila olikin siellä jo vastassa ;) huh, siinä on pyrri joka rrrrrakastaa ihmisiä! heti pystyi toteamaan että on mamma jäänyt tytärtäänkin pienemmäksi..ei tosin onneksi paljoa :)

pila on hassun näköinen karvanaama, ja oikein sopusuhtainen ja nätti rakenteeltaan. pitkähkö, kuten äitinsäkin, ei tosin minusta ihan niin "pitkä kuin nälkävuosi" kuten kirsi sanoo =) kirjoittelen tätä nyt eri koneelta ja tää macci ei oo oikei hanskassa, joten pelkkä linkki kuviin tässä

käytiin perjantaina illalla vielä toki ratsastamassakin. menin rokkurilla, jo kypsään ikään ehtineellä herrasponilla ja varsin vauhdikasta oli meno :) kirsillähän (ja tuijalla) siis on ihana issikkatalli Rella Vinur siellä kolman kylällä joroisissa, jälleen kerran; SUOSITTELEN! siisti ja ihana paikka kera hyvien maastojen ja suloisten, osaavien issikoiden :) 

illalla lenkkeiltiin ja istuttiin iltaa..ja lauantaiaamuna olikin tokokokeen aika. voihan iiiso huokaus sentään.

eipä ole mennyt koe vielä noin penkin alle. tietää ainakin ettei enää viikon välein kokeeseen mene.

paikkaistuminen: 10

paikkamakuu:9,5 oli laittanut etutassun koukkuun. plaah..

seuraaminen: 5,5! ei oltais ansaittu tuosta varmaan pisteitä lainkaan enää evl:ssä. piippasi, seilasi, ym. mutta jätti ainakin 3-4 perusasentoa tekemättä! oli jo niiiin lähellä etten pikkuisen napauta koiraa ja ota suosiolla nollaa. karmeeta!

idari: 0 seisoi, seisoi istumisen ja seisoi maahanmenon (jonka kyllä laitoin toisella käskyllä). seuraaminen plaah.

luoksetulo: 7, samanlaisella saatiin viimeksi 8.

ruutu: 10, tuomari joka ei muuten kommentoinut ketään juuri mitenkään sanoi "päivän paras ruutu" meille tuosta. tattis.

tässä välissä onneksi oli tauko. tuntui meinaan pitkältä tuo alku.....

ohjattu: 9, elsaksi vähän hidas palautus, mutta miun mielestä tuossa ei ollut muuten mitään vikaa. en tosiaan tiedä mistä piste lähti, koska tuomari ei mitään kommentoinut, antoi vaan numerot

metallihyppy: 9, sanoi "taisi luovuttaa vähän vinoon", no..samapa tuo, miusta ei.

tunnari:6 toi hienosti etsittyään oikean, sylkäisi sen miun jalkoihin "siinäpä kuule kapula, ole hyvä vaan"ja tuli hienoon perusasentoon...tässä vaiheessa jo nauratti :D hitto mikä elukka :D

kaukot: 10 tässä tuomari kommentoi "hyvin hyvin harvinaista herkkua että annan kaukoista kymppiä" :) 

toko on just tommoista, edellisenä viikonloppuna joku on sitä mieltä et meidän kaukot on huonot, seuraavana ne on täydelliset. 

ja vaikka itsellä oli ajatus, että homma meni perssiilleen, ei se pisteiden valossa niin huonosti mennyt. pisteitä 245,5 eli vain reilu 10 p ykkösestä. tosin ykköstä ei tommoisella suorituksella edes ansaitse. sijoitus 3/8.

tuolle seuraamiselle pitää jotai keksiä, se on nyt selkeästi kokeessa tuo ongelma. tosin, tää idiootti ottaa kierroksilla käyvän koiransa suoraan autosta kehään. voisi vähän miettiä?1?

 

sunnuntaina oli vuorossa agikisat siilinjärvellä. ihanasti heti aamusta ja kolme maxi3 rataa peräkkäin. tykkään :)

olen tietoisesti yrittänyt muuttaa omaa asennettani ja se auttoi. meinaan töppöstä toisen eteen ja näin. juostiin elsin kanssa kaksi kappaletta agiradan nollia, joillakin pitkähköillä kaarroksilla ja näin, mutta hiotaa sitten joskus, pääasia että saatiin se nollagorilla selästä roikkumasta pois ;) toisella radalla meille ojennettiin vieläpä agiserti, eli toukokuun 24.päivän jälkeen sitten joskus elsi voi valioitua :) aika hyvä fiilis! kolmannella radalla tehtiin nollaa kolmanneksi viimeiselle esteelle, mutta lopputuloksena hyl :) ensi viikonloppuna elsi juoksee kaksi rataa katjan kanssa joensuussa kun mie humputtelen kauan odotetulla ranskan matkalla! koko kuvauskalusto lähtee mukaan, tietysti!