viime perjantain treenitkin on päivittämättä, joskaan niissä ei mitään ihmeempää kerrottavaa ole. aksa meni ihan ok, tosin sitä nollaa ois saanu hinkata aika kauan, jos ois ain alusta aloittanu.. mut tehtiin vaikein takaaleikkaus kepeille ja hyvin meni =) siis sellainen et kepit alkaa alle 90asteen kulmassa vinottain ja sinne takaaleikkaukselle kun koira on aloittanu pujottelee. hyvin selitetty ;)

ennen aksaa tehtiin joitakin ruutuja, joissa ei kehumista =(

eilen sitten oltiin maijan ja focun sekä jonnan ja vanjan kaa reenimässä tässä niinivaaralla. elsi aloitti ruudulla, otettiin etureuna pois, elsa kun siitä tykkää hypätä yli ja heti sen jälkeen onkin elsin mielestä täydellisesti ruudussa ;) aiemmin oltiin tuota kokeiltu kyllä, ilman kummempaa apua, mutta nyt sitten alusta sinne myös (kiitos vellu ;) ja sinnehän se meni! 5-6 ihan sikkehienoa ruutua, joista kaikista pääsi palkkaamaan! ongelmana kun on se, etten saa koiraa menemään ruudussa alustalle, en vaikka ottaisin siitä vierestä.. ym. oma moka.. tai saan, mutta toisella käskyllä, joka ei ole ruudun idea. nyt vahvistuksia noin ja sit voi harkita sen etureunan mukaanottoa. otettiin yksi ruutu kokonaisuudessaan, se hyvä :)

elsi teki idarin ilman jättäviä, seuraaminen aika kökköä =( se on menny hirmu paljon alaspäin miun mielestä! siis seuraaminen yleensäkin! ennenhän sitä ei juuri tullut reenattua, nyt olen ilmeisesti huomaamattani vahvistanu väärästä asiasta ja tulos on kökkö. saa nähdä kuin mein käy..tuleeko pisteitä koko liikkeestä kun seuraavassa kokeessa on meinaan varsin todella tiukka tuomari!

tunaria "kokeiltiin" ekaa kertaa kokeen jälkeen ;) hitsi oon kyl tosi hyvä ja johdonmukainen koirankouluttaja..... laitoin ekan kapulan ihan hankeen etsittäväksi ja sitten otettiin pienen kapulanpyörittelyn takia hieman kapulanpitoja.. kaksi tunnaria tehtiin ja ihan hirmu hyviä! ei mitään vieraiden nostelua, tarkka työskentely ja oman tuonti. jee :)

loppuun vielä lyhyt paikalla istuminen focuksen ja vanjan maatessa. hyvin istui ja palkaksi kissanruokaa :)

muuten elsi on ollut jotenkin vaisu. lisäksi sillä on menossa joku pääsiäispaasto (lieneekö näillä yhteyttä toisiinsa..) se on kotona hirmu lepäileväinen, eikä oikein lenkilläkään oma itsensä. treeneissä ihan ok, joskin eilisessä ohjatussa (niin tehtiinhän me tosiaan sekin) vähän normaalia hitaampi. tai siitä huomaa, kun se normaalisti on elsin lempiliike. ihan hienosti se sen teki, ei sillä ,mutta jotenkin huomaa ettei se ole oma itsensä. nuo juoksut kun on nii harvoin nii ei ees muista oliko se viimeks tollainen. tosin viimeks vaikka ois ollukin, olisin pistäny kaiken pentujen syyksi. kunhan tuo ei nyt vaan kuvittele olevansa kantavana! elsillä ei kyllä ole mitään valeraskauksia ollut. tosin viime keväänäkin olin kirjoittanu ultrauspäivänä (eli kantoajan puolessa välissä) että "nyt elsi on alkanu syömään vähän paremmin". jep jep..  ikinä tuo ei ole mitenkään hurjan hyvä ollut syömään. välillä sitten hyvinkin huono.

ja sitten niitä kuvia =) pimeitä sellaisia..

 

tän laitoin tarkoituksella, vaikkei tässä ole kuvana mitään hienoa, pimeä yms. tykkään vain tuosta elsan (tai ylipäätään pyrrin) "peruskoiran" rakenteesta, missä mikään ei ole liioiteltua ja sen voi jo näin kuvitella liikkuvan kevyesti ja vaivattomasti :) voi kun näin voisi sanoa kaikista muistakin roduista...

.

 

citykissan uuninpanko, pyykkikoneen päällä.(muut ovat siis astianpesukoneen päällys, tai siis se tiskipöytä ja läppärin, etenkin jussin macin päällys tai taus)

 

haettiin joku paketti postista. suurimmalle osalle kissanomistajista on toki tuttua että hetikohta siellä laatikossa on täytteenä hyvin onnellinen kissa uudessa "jännässä" laatikossa. mutta jotenki näistä kuvista huokuu se kepun "syvin" olemus ;)

hyh miten huonolaatuinen kuva..

 

 

 

on varmaan joskus ollut puhettakin, meillä koiranomistajilla on millon mitäkin keräilykohteita, kaverillani ne ovat koirien hienot ja pehmoiset pedit, miulla ne on hienot kaulapannat. kalliisiin mittatilausnahkapantoihin en ole vielä sortunut, mutta tänään tuli paketti taas kankaisia ;) miii sou in laaav :) mustalle koiralle kun käy vielä niiin kaikki!

kirsikoita :)

 

kääntöpanta, voi käyttää kummalla kankaalla haluaa :)

 

ja iiiihana leppäkerttupanta! huono kuva, tuo nauha on pohjaltaan keltainen.

vielä en ole ehtinyt käyttämään, vaan vaikuttavat oikein napakoilta (nuokin kaksi ensimmäistä, jotka ovat kankaisia) ja ovat oikein siististi tehty. tilasin ne 4pawsilta.

aiemminhan elsalta löytyy jo muutama panta..

tosin tuo vasemmanpuoleinen on lalan. lalalla on myös toinen ihana panta, siitä ei vaan taida olla kuvaa. nämä pannat ovat siis ebbalta & albukselta . varmasti joku miettii, missä ja milloin noita kaikkia ehtii käyttää, ja se onkin kyllä hyvä kysymys ;) aina on joku lemppari..ennen se oli tuo vihreä pallopanta vaan epäilen leppäkerttujen olevan nyt aika pop :) täytyisi saada se toinen koira! (että voisi hankkia pantoja vielä lisää..) vaan sellaista ei ole nyt ihan vähilleen kuulumassa.