eilen suunnattiin joukolla auton nokat kohti joroista ja Rella Vinurin issikkatallia. tai osahan oli mennyt paikalle jo perjantaina. vuorossa oli pyrritreffit ja issikointia. eli parhautta :)

menossa mukana omistajineen olivat elsin lisäksi aune, pakki, aulis, purnu (sohvin pentu), ange ja tietenkin tilan emäntäpyrri pila.

enemmän ja vähemmän ratsastaneille oli kaikille luvassa issikointia joko tunnin tai kahden verran, yhdessäoloa ja hyvää ruokaa. mikäs sen parempaa! jussinkin sain houkuteltua kahden tunnin issikkaretkelle ja selässähän tuo pysyi huimalla yhden kerran ratsastuskokemuksellaan =)

oli kiva reissu ja huippua nähdä varsinkin elsin pennut, joista aulista en ollut nähnyt sitten viime lokakuun!

toki minulla on joitakin kuvia reissulta..

seija ja Kiljan

 

team söderlin & vartiainen ja operaatio kavioidenputsaus =)

 

mia ja hjálmar

 

purnu (t.oivapoika)

 

purnu ja aulis

 

ihana aulis :) jolta valitettavasti uhkaa tuo tukka olla irti

 

pakki on komea..

 

..ja liikkuu kauniisti =)

 

veljesten yhteiset liikkeet =)

 

elsa ja pila, joka ei tahdo olla vaivaksi mammalle  :D

P I L A, jolta niinikään on höttökarva tippunut pois ja jäljellä pelkkä pohjavilla. jännityksellä odotamme mitä tulee tilalle =)

 

ja edellämainittujen pyrrinpoikasten fiksu ja filmaattinen mamma..

loput kuvat TÄÄLLÄ

 

mutta todistettavasti elsa on fiksu ja filmaattinen ja osaa käyttäytyä. Tänään oli vuorossa BH-koe, jota en viitsinyt hyvin mainostella, jos ei vaikka mene läpi :D vähän onnistuin jännittämään, vaikka järkikin sen sanoi, ettei moisessa ongelmaa pitäisi olla. vaan kun se seuraaminen oli ollut niin takkuista ja tuskaista..

vaan ei ollut nyt. meidät arvottiin viimeiseen pariin ja aloittamaan paikkamakuulla. parina meillä oli x-rotuiseksi rekattu dobermanni. hirveesti eivät onnistuneet meidän luottamusta herättämään kun koira rähisi elsalle odotellessa vuoroaan..mutta ei vilkaissutkaan kun oltiin tekemässä :) rotukirjo oli mukava, yksi bortsu, yksi kelpie, yksi koikkeri, yksi sheltti, yks rotikka ja dobberi, meidän kyydissä tullut lapinporokoira ja sitten elsi pyrrinen.

seuraaminen kytkettynä: erittäin hyvä, elsi oli menossa henkilöryhmässä kohti autoa ja siellä odottavaa herkkua, jonka se oletti tietenkin paikkamakuun jälkeen saavansa..parka =( no, sitten käytiin kahta ihmistä haistelemassa myös. olisiko tätäkin pitänyt treenata?=)

seuraaminen taluttimetta: erinomainen ja siltä se onneksi PIIIITKÄSTÄ aikaa tuntuikin! eihän se nyt priimaa ole mutta olosuhteet huomioonottaen olen erittäin tyytyväinen! niin kun sen kanssa on takuttu..

liikkeestä istuminen: erinomainen, annoin aika voimakkaan vartaloavun, mutta se ei liene pk-puolella niin justiinsa :)

liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo: erittäin hyvä, elsahan tulee suoraan sivulle ja siitä vähennys.

paikallaolo häirittynä: erinomainen.

tuomari Ilkka Halonen

5/8 koiraa pääsi läpi.

kaupunkiosuus läpi ja haettiin se titteli BH kotiin ja pois päiväjärjestyksestä =)