elsi pyrrisen blogi on muuttanut osoiteeseen http://pyrrinen.vuodatus.net  ja salasanan tuohon voi kysyä (ja ehkä saadakin) miulta [email protected]. olin toki miettinyt tuota salasanan taakse menoa jo pidempään, mutta viimeaikaiset tapahtumat antoi sille päätökselle viimeisen silauksen. uhallanikin nyt mainitsen katjan kirjoittavan tuosta aiheesta varsin osuvasti blogissaan. taas.

hassua, sain muuten kommentin edellisestä kirjoituksestani "heidi, oliko se oikeasti sinun kirjoittamaa, luulin, että jonkun toisen. vaikea kuvitella sinun kirjoittavan noin" :D hehe :) tosiaan, tarvittaessa osaan ja uskallan olla erimieltä ja jopa sanoa sen ääneen (tämän jopa liian usein..) ja taisinhan mainita, että tämä "kauno"kirjoitus alkaakin jo riittää ;)

silläkin uhalla mainitsen katjan blogin siis, että joku käy sen taas kopioimassa ja tulostelemassa ja se niitataan pitkin seiniä ja luetaan toisten ryhmien kursseilla(ja hei, näin on oikeasti tehty!). anteeksi vain, minusta tuo on jo niin..argh. sitten mainostetaan, ettei palautteen antaja kestä palautetta kun itse toimitaan palautteen saatua näin. niin, kuka ei kestä, kysyn vain. minun mielestä kyseinen toiminta ei tosiaan herätä luottamusta, saati arvostusta. vaikka siis en kyseenalaistakaan hänen tietojaan kouluttamastaan lajista, josta en itse tiedä mitään. paitsi sen tiedän, ettei katjalla ja minulla ole johtajuusongelmaa koiriemme kanssa, kuten meille väitettiin. (painukaa jo sen typerän johtajuusteorianne kanssa hiiteen kaikki :D) tosin, olen huomannut, että kyseisen  asian suhteen varsin sokeita ihmisiä löytyy pilvin pimin. tai, ehkä he eivät vaan koskaan ole uskaltaneet/osanneet olla erimieltä, siitähän tämä kaikki lähti. mielipide-erosta.

tosin, mietin jo ensimmäisellä kerralla, mitä minusta mahdetaan kurssin jälkeen puhua, kun siellä jo kertoiltiin ihan nimillä "voi kun se matti ei nyt pärjää sen tessun kanssa ollenkaan ja minun piti siltä ne kynnetkin leikata kun se on niin avuton sen koiran kanssa! kyllähän se koira yritti purra ja omistaja itki, mutta sain ne kynnet leikattua". jep, haluaisin toki, että minunkin asiat leviteltäisiin kurssilaisten kesken noin, vaikka sinänsä ihan "hyvällä" asiasta puhuttiinkin. eikö näissä asioissa sido minkäänlainen vaitiolovelvollisuus? okei, monessakin suhteessa se on lähinnä ihmisen omasta moraalista kiinni, eikä lakipykäliin kirjoitettua kuten meillä töissä potilaiden suhteen. mutta se moraali sitten? sallikaa mun n******..

mutta nyt jorinat tuosta asiasta sikseen. alunperinhän lupasin, etten enää asiaan ota kantaa. varmaanhan tämäkin teksti löytyy kohta jostain tulostettuna ja seinään tapetoituna by ihmisten, jotka eivät ole ilmeisesti kuulleetkaan tekijänoikeudesta. tai eivät asiaa ymmärrä..ja haluavat tämänkin blogin salasanan taakse, etteivät vaan joudu lukemaan.

elsi pyrrisen blogi siis jatkaa elämäänsä tuolla edellä mainitussa osoitteessa, mutta ei hätää, tämä blogi tulee säilymään jossain muodossa myös. tiedän, että tätä käydään lukemassa ulkomaita myöten (google translator on hyvä apu =) joten tämä tulee säilymään kotisivuina (eli linkittäkää jatkossakin tämä omiin blogeihin ja kotisivuille) ja kirjoittelen tänne kuulumisia ja uutisia. toivottavasti pian myös pentu-uutisia ;)