palauduttiin juuri mökiltä, koirilla on siellä niin kivaa! yhdestä päätöksestä koko kolmikko säntää sillon tällöin veteen ja sitten kieritään hiekassa tai painitaan vähän =) elsa varmaan "metsittyis" tuolla alta aikayksikön..nytkään se ei haluaisi tulla sisälle nukkumaan vaan nukkuisi pihalla. jostain kolmannesta pyynnöstä se laahustaa häntä alhaalla sitten sisälle =) vaan kun itikat syö sen, jos sen pihalle jättää..pelkään siis minä :)

pistetääs kunnon setti kuvia tähän taas. Lala ja dukki ovat muuten ihana parivaljakko, kuin paita ja perse! leikkiä riittää. leikin aloittajana on vieläpä usein lala! vanha akka joka ei oo noin nätisti ikinä (varmaan sitten pentulaatikon) kenenkään kanssa leikkinyt (ne riehuleikit esim. sipen kanssa on erikseen, niissä katsojakin tarvitsee korvatulpat..) ! välillä siis painitaan ja sitten taas juostaan. lala antaa luonnollisesti dukkin tehdä suurimman työn ja pyrkii hyvillä reittivalinnoilla paikkaamaan hitauttaan ;) ei lala tosin vielä mikään hidas ole, vaan dukistapa on kuoriutumassa melkoinen pinkoja!

Lallu on muutenkin voinut oikein kivasti jos niitä liikakiloja ei oteta huomioon. se on virkeä ja pirteä, ja juominen on todellakin pysynyt kurissa, eli siinä mielessä viitettä kalkkiarvojen noususta ei ole. se tarkistetaan sitten syksymmällä verikokeilla kuitenkin.

 

mökillä ripautti pariin lyhyeen otteeseen eilen vettä. tytöt tulivat kuistille vettä pakoon, vaan dukki painui pusikkoon ja kun nauroin, katseli alta kulmiensa kuin sanoen "ei tänne kuule sada". ei se tyhmä ole, hassu vaan ;)

 

huono kuva dukin ja lallun painimatseista:

dukkia suorastaan naurattaa

lallu metsäretkellä eilen:

 

vanha ja (yleensä) viisas Lallu <3

 

ja sittenpä epämääräisiä ryhmäpotretteja, tällaista ei olekaan ennen :D

 

se ehkä onnistunein vaikkakin tarkennus on eniten dukissa..