heippa vaan!

 

maanantaina kävi ilona ensimmäistä kertaa hieromassa meidän tyttöset ja hyvin meni. siis jopa elsa-elohopealta, joka ei niillä kahdella aiemmalla kerralla ole täysin malttanut rauhoittua hierontaan pidemmäksi aikaa. nyt siis meni tosi hyvin jo, hyvä ettei välillä kuorsaus kuulunut =) olin saanut sm-kisojen jälkeen palautetta elsan hyppäämisestä, mutta ajattelin sen pienen niiaamisen johtuvan uudesta paksusta (siis tosi paksusta) rimasta ja siitä, ettei tehty 65cm hyppyjä oikeastaan ollekaan ennen kisoja.. no nyt sitten videolta huomasin ainakin yhdellä esteellä niiauksen kotkan kisoissa. hierojalle siis mars.. ilona katsoi kisoissa elsan hyppäämistä sunnuntaina, eikä onneksi löytänyt huomautettavaa. kyse on siis noissa muutamissa kohdissa todennäköisesti ohjauksesta ja epävarmuudesta. myös koiran lihakset ovat kunnossa, jos sillä johonkin koskisi, luulisi sen heijastuvan lihaksiin jumeina, vaan kun niitä ei edelleenkään ollut =) eikä kovin pahaa tuomiota tullut lihaskunnostakaan, vaikka luulin, kesällä kun ei ole kuumuuden takia hirveästi mitään tehty.. takaosa ehkä kaipaisi vahvistusta etuosaan nähden. muistaakseni se meni näin =)

lala sensijaan yllätti; selkä oli ihan ok kunnossa! ja rintalihakset toiselta puolelta (oik) jumissa, samoin kyljestä. keventää tällä oikean etujalan käyttämisellä luultavasti vasenta takajalkaa, johon ainakin itse olen näkevinäni, että luupiikki selässä enemmän vaikuttaa. lalakaan ei uusintakäsittelyä tarvitse, hienoa! vaikka ois me ilona toki otettu hieromaan toistekin :) 

dukkiduu pääsi myös hetkeksi käsiteltäväksi, ihan harjoituksen vuoksi. se oli käynyt monta kertaa portin ja ovenraossa harmistuneena valittamassa, miksei hän jo pääse myös..sitten se kerran keksi tulla saunan kautta takkahuoneeseen ja oli kovin onnellinen hyökätessään tyyliin suoraan ilonan syliin :D huvittava otus.. dukkia hierotttiin n. 10min ja suurimman osan ajasta kääpiö jo rauhoittui, sitten taas piti potkia ja riehua =)

eilen oli elsan valiokahvit ja elsi sai vieraaksi pepin ja vapun :) ihmisistä sitten kävivät ninka, lasse, maija, suski, ninni, heini, minna ja pikkuinen inka  =)

ainiin ja käytiin me silmäpeilauksessakin ja elsi pyrrisen silmät ovat terveet ja kirkkaat =))) nyt on siis aikanaan (toivottavasti) tulevan pentueen molemmat vanhemmat peilattu terveeksi! 

ainiin..ja vielä. kävin eilen työhaastattelussa omalla työpaikallani :D 11 haastateltavasta sain toisen auki olevista vakipaikoista :)

tää lähtee nyt ratsastamaan siren-heppasella.