hei vaan hei!

lauantaina haminan kisoissa sattui tuuli nieminen ikuistamaan elsi pyrrisen muutamaan kuvaan ja hänen luvallaan ne nyt sitten julkistetaan täällä! 

ja hei, muuten on aika hauskaa kun tuolla liikkuu niin on tullut muutamia ihan tuntemattomia ihmisiä miulta kysyy "tässäkö on elsi pyrrinen, luen teidän blogia!" ja siis nimenomaan noilla sanoilla, elsi pyrrinen :)

 

ja nyt niitä kuvia, kuvat siis ottanut Tuuli Nieminen, KIITOS :)

 

tästä kuvasta pystyy lähes kuulemaan jo mitä mieltä pyrri ilmeestä päätellen on "pärrrrrrrr"

 

ei ole vielä pysähtynyt ei ;)

 

todistettavasti se joskus myös kääntyy:

 

kaikella kunnioituksella M.Lahikaisen ratoja kohtaan (jotka olivat tosi kivoja! hyppistä ehkä lukuunottamatta;) tää oli inhottava kohta, tuosta pituudelta jatkettiin tuonne ohjaajasta katsottuna vasemmalle osittain takaisin päin, ja sitten välistävetona taas tuonne elsan nenän suuntaan ja siitä inhottavasti vielä ;) vali vali...

 

pokkaamassa viimoista sertiä. iso miinus haminan kisajärjestäjille ava-ruusukkeen puutteesta! mielummin olisin hei tietty jättänyt sijoitus- ja sertiruusukkeen saamatta. perusteluna tähän oli "kun me nyt vaan järjestetään ne yhdet kisat vuodessa.." no hei daah, joku voi juuri niissä yksissäkin valioitua! kysyin, et kai sitten saan sen jälkikäteen "no täytyy neuvotella tuon ruusukevastaavan kanssa.." eli en saa. mutta onneksi hommasin sellaisen jo kuvia varten edes, mutta hei, ei kannata valioitua tuolla jos haluaa saada asiaankuuluvan (sen ainoan ruusukkeen, jonka koko kisauralla jaksaa ees säilyttää) ava-ruusukkeen!