rankkaahan se matkustaminen on, mutta sen arvoista =) täältä kun joutuu viel lähtee niin aikaseen..kilometrejä tuli mitsuun reilu tuhat..mutta mitäpä sitä ei koirien vuoksi :D siis kävin sekä tulo- että menomatkalla kattoo aunen pentuja ja olin sumon luona yötä. oli niin kiva nähdä sumppu =) aunen pennut oli tooosi suloisia ja reippaan oloisia. toivottavasti ovat reippaita sitten isompinakin :) ei ole varmasti helppoa valita tuosta pentueesta urosta, kun on neljä mistä valita, mutta löytyi sieltä miullekin suosikkipoika. juurikin tämä kaveri, jolla ei ole ihan tuota raita-ainetta riittänyt toiseen etutassuun asti ;)

reissu oli siis menestys monelta osin. hauskaa oli, tai siis tosi hauskaa! ja kaikenkukkuraksi historiallisesti näyttelystäkin tuli menestystä! kun millään voittaja-asenteella on ollut aika turha ranskan erkkariin suunnata ;) selma (tottakai kaunis veera) voitti valioluokan, jossa kilpakumppanina oli edellisvuoden (ja kuulemma useamman sitä edeltävänkin) ROP ja sitähän me jo juhlittiin =) pakki ei omassa kehässään pärjännyt, osin siksi, että tyyppi lähinnä hyppi hihna suussa kehässä kun liikkeitä olisi pitänyt arvostella ;)

no, viime vuonna suomen erkkarissahan tuomari (moings) kehui suomen lyhytkarvoja ja totesi jotenkin näin: "suomen lyhytkarvat pärjäisivät ranskassakin" ja no, näin sitten pääsi myös käymään, selma oli varsin historiallisesti ROP kyseisissä karkeloissa! tosin myös isoissa valkoisissa taisi ainakin yksi luokkavoitto tulla suomalaisomisteiselle (minen tiedä vaikka oisi suomalainen, kun en muista...) koiralle. hirveästihän tuolla ei ole muilla  kuin ranskalaisilla koirilla aiemmin ole jakoja ollut..mutta hienoa näin nyt, josko ehkä jatkossakin.

laitan alle muutamia ihan muita kuvia, mutta näyttelykuvat löytyy täältä (PICTURES FROM THE SHOW under that link!)

hauskaa oli tavata ulkolaisia tuttuja, vanhoja ja uusia sekä tietysti koiria. käytiin vierailulla myös lourdesissa ja vuorilla. vuorilla vaan oli ylhäällä varsin pilvistä..

ja hetki tämän liikennemerkin jälkeen olikin tilanne tämä:

tiellä oli hyvä näkyvyys..

ja tuolta sumusta tulla tupsahteli aina pyöräilijöitä! hullut polkemassa tuota reilu 2km korkuista "kukkulaa" ylösalas..noh, kyseessä oli siis tour de francen joku etappi, nää pyöräilijät oli varmaan niitä jälkijoukkoja ;)

piti vähän leikkiä valotusajoilla kun sopiva vuoristopuro tuli vastaan:

 

nähtiin vuorille matkalla myös tämä koira, joka kantoi jatkuvasti keppiä ja kävi sen jälkeen tohon asentoon :)

meillä kävi vieraina myös dukkiduun kasvattajat christian ja monica janes päivänä eräänä ja niillä oli sekalainen lauma tämmöisiä kepuakin kilon pienempiä otuksia..

 

onneksi tämä koira oli uros! se oli niin veikeä ja hauska otus, et oisin voinu viedä sen mukanani :) 

 

tää alkaa muodostua jo perinteeksi ranskanmatkoilla, pinkki portviini :D

 

ja tämmöiset oli näkymät suoraan mein talon portailta, kyllä kelpasi!!