kannattaa hankkia saunalahden netti, toimii takuulla silloin kun ilma on poutainen, mutta kunhan ei ole  liian kuuma eikä kylmä. toimii myös kun sataa, kunhan ei sada kaatamalla, eikä ripeksimällä. toimii aina kun tuulee, mutta vain, jos tuuli liikuttelee vain lehtiä, ei koko oksia. toimii, kun kuu on uusi, muttei näy. toimii parhaiten matalapaineella, jos ei sada ja korkeapaineella jos ei ole poutaista.

vai mitenseoli, säästöä joka minuutti? hah, miulla on eri käsitys säästöstä kyllä, minulle se ei tarkoita sitä, että maksat saman summan joka tapauksessa, toimipa netti ta ei. no joo, säästöä? ehkä tulee tehtyä sitten jotain muuta..

 

taitaa pian vaihtua liittymä..koko päivänä ei ole taaskaan netti toiminut! tosin asiakaspalvelussa ottauduttiin kyllä asiaan, mutta vielä ei ole muuta tulosta tullut, kuin se, että tänään netti on ollu pisimpään ikinä pimeänä (aamukuudesta lähtien, eli pian 8h. eikä toimi edelleenkään). muoks. rupesi toimimaan illalla klo 19. jee..

 

kirjoitan tätä tekstiä siis joutessani valmiiksi tekstinkäsittelyohjelmaan. kohta lähdetään kivan kanssa etsimään miulle uusia talviratsastushousuja. ei kohta muuten enää tarkene. taustalla pyörii viikonlopulta nauhoitettu horse show, tuntuu noiden jälkeen lähinnä hupaisalta lähteä hyppimään niitä 40-50cm esteitä, varsinkin kun heppa on hypännyt 100-110cm ratoja :D nooo..sirkku on hyvä ope miulle, en oo hypänny sitten ala-asteen poniaikojen =) eilen siis hypättiin vähän ja huomenna on tarkoitus hypätä lisää. Eevis urhoollisesti käy meitä vielä opettamassa, vaikka vauvan arvioitu saapumisaika tähän maailmaan on ensi viikonloppuna.

 

Reipas pieni pyrrilapsi Kiva on jo 11vkoa vanha, aika kuluu niin äkkiä! varasin sille viikon päähän tiistaille ensimmäiset rokotukset ja samalla saa elsa kennelyskärokotteen nenään. toivottavasti elsa on siihen mennessä jo kunnossa!

 

kuvatuksia kivatuksesta 11viikon iässä. yksi tassu on menossa eri suuntaan :)

 

 

 

miun pieni pallopää :)