eilen tuli siis täyteen meidän rentun ruusulle kokonaiset 10 viikkoa. painoa oli sunnuntaina sylissä punnittuna n. 5,3kg, korkeudesta ei ole mitään hajua =)

paljoa ei olla temppuja tms. opeteltu, keskitytty sosiaalistamiseen lähinnä. ollaan käyty siis kisoissa ja tallilla (ja siellä nähty lapsia) ja liperissä, treenihallilla ja toki ihan päivittäiset lenkit täällä. reipas kakara! suunnitelmissa on tälle viikolle taas agikisat, ja vierailu kirsin luona joroisissa ja toki käyntiä tallilla sirkku-hepan luona. kaupungissa pitäisi myös käydä. automatkat kakara vetää sikeitä, joten kun kajaanistakin lauantaina tultiin, oli kotiin tullessa hyyyyvin virkeä pentu ja väsynyt muu lauma. hyvä näin, elsahan ei oikein malta nukkua autossa, lepäilee kyllä ja matkustaa muuten rauhallisesti.
se vähä mitä ollaan temppuiltu, ollaan naksuteltu. melkoisen näppärä tapaus!

pureminen on vähentynyt, pissiminen ei. on se kumma, että yö ollaan joskus jopa pissimättä ja päivällä rakko pitää jotakuinkin tunnin :D

 

dukki on kiva leikkisetä! ainut vaan, ettei leikistä meinaa tulla taukoa ei sitten ollenkaan..dukki on huvittava kun se toki haluaisi leikkiä juoksuleikkejä, vaan kun pentu ei (vielä) pysy perässä. noh, hepulilaukkaa mentiin ensin kukkapenkkiä ympäri, sitten puuliiterinä toimivan leikkimökin ympäri. dukki kävi jo kurkkimassa mihin kaveri jäi, kun ei näkynyt ja toinen oli vasta mökin takana tulossa umpihangessa :))

 

"isoveli valvoo"

 

tässä tapahtuu..mitä?

pitää tännekin päivittää elsan pentusuunnitelmat parin päivän sisällä (toki ne ovat jo julkisia, mutta löytyvät mm. salasanan takaa vielä).