tänään tuli elsan aulis-pojan (T.Pikku Pietari) terveystulokset lausuttuna kennelliitosta ja mikäs sen mukavampaa kun jatkaa harrastuksia tuloksilla: lonkat A/A, kyynärät 0/0, polvet 0/0 ja selkä terve! me so happy :):) lonkkakuva nähtävissä auliksen blogissa

laitan alle uuden kuvan kivasta, jolla ikää nyt 9 vkoa. painoa sylissä punnittuna 4,8kg, eli kasvanut on, vaikkei miun mielestä siltä näytäkään :) edelleenkin huisin reippaan oloinen pentu, tosin niin reipas, että taidan marssia ottamaan kakaralle vakuutuksen..varsinkin eilisen kurjan uutisen siivittämänä. paranemista siis pienelle jalkansa teloneelle pyrrinpoikaselle sinne etelä-suomeen! elsallahan ei ole vakuutusta *kop kop*. Jos lalalla olisi vakuutus, olisi tulos aikalailla plus-miinus-nolla tällä hetkellä.

kivakin on siis nykyään rekisteröity koirakakara. ihan eivät rekkarit (poikkeuksellisesti;) ehtineet pennun matkaan, mutta muutama päivä sinne tänne. hassua kun joillakin kestää puoli vuotta ja rekkareita saa kinuta ja vastataan tyyliin "kennelliittossa on niin ruuhkaista". iso PAH! kasvattajan laiskuutta, piittaamattomuutta, rahattomuutta (what ever) mutta siis jos yhtään viitsii, niin kyllä ne rekkarit saa ihan pentujen mukaan tai ihan heti sen jälkeen. no, minulle on toisaalta ihan sama, mutta kertois sit ees asian oikean laidan ilman valehteluita. nimittäin työkaverilla kesti juuri koiran  kanssa yli puoli vuotta saada kasvattajalta rekkarit. en tosin viitsinyt kertoa oikeaa tilaa, kun kasvattaja oli kertonut syyksi kennelliiton ruuhkan.. noh, loppujen lopuksi rekkarit tulivat, onneksi, nimittäin rupesin jo miettimään, onko ensimmäistä koiraa ottanutta viilattu linssiin..ja minä kun olin vielä se, joka puhui toki rotukoirien puolesta ;) kyseessä oli sinänsä "hankala" rotu, että pentuja tulee ja kysytään paljon ja kasvattajat mielellään myyvät harrastaviin/näyttelykoteihin ja "tavan tallaajan" oli ilmeisesti vähän hankala koiraa saada. kurjaa, koska ei se koira niihin kisoihin ja näyttelyihin halaja, mielummin aktiivinen kotikoira kun kisakone, joka on muun ajan telakalla! toki mukavinhan on se jossain määrin harrastava koti =)

mutta asiasta siis poikettiin ehkä vähän turhan kauas. nyt se kuva kivasta, laitan lisää toiseen blogiin ja kuulumisia myös.

aika lupaavat hörökorvat, vai? tosin ei ne ihan tommoset ole kuitenkaan, vaan johtuu asennosta :D