ei tarvinnu kaverin syödä hatullista p*skaa, ihan ne tuli A/A:na takas ja kyynärät 0/0. hyvä dukkiduu =))

Kiva ehti tuossa täyttää 7kk eilen. Kieltämättä teinikoiralla alkaa olla kevättä rinnassa ja korvat hukassa ;) ihan kakara se vielä on. ihana, nokkela  ja rakastetta otus! kovempi kuin elsa (joka ei nyt sekään mikään pehmo oo) ja hirmuisen rohkea. tyhmänrohkeaksikin voisi sanoa..lenkkeiltiin kaverin kanssa, jolla on iso malinoisuros. kaveri sitten tokaisi kivasta "ihanaa kun löytyi kerrankin koira, joka ei pelkää reinoa!" kivan juostessa kilpaa 20cm korkeamman malinoissin kanssa..

korkeutta kivalta löytyy varmaan semmoiset 46cm. massa vielä puuttuu, koipeliini, luukasa, kippurahäntä se on =)

ja mitäs elsille, no eihän elsille mitään ihmeellistä =) sunnuntaina kisataan tokossa luultavasti ja sitten toivottavasti koittaa pian se mammaloma!

kepu =) kiva yrittää saada kepua leikkimään kanssaan. kepu ei vain oikein ilahdu yrityksistä, kun kiva hyppii, pomppii ja haukkuu..ja kiva taas ei ilahdu kepun leikeistä, joissa jahdataan kivan häntää. laskostin tuon viltin sohvalle ja kepu tietenkin hyödynsi moisen, oli kuin kissaa varten laitettu sohvalle tommoinen iiiihana viltti! homman pilasi Kiva, joka siis yritti edellä jo mainituin keinoin kissaa leikkimään (kertaakaanhan se ei oo lähteny, mut se ei estä koiranpentua yrittämästä..) ja päätti sitten ottaa viltin kulmasta kii ja kiskoo kissan lattialle.....=)