sairaslomalainen ei ole järin laakereillaan levännyt ja siitä omalta osaltaan on kyllä terrier..kakaralauma pitänyt huolen! onneksi sää parani loppuviikoksi ja tyypit ovat olleet ulkona. paljon ihmisiä on käynyt pentuja katsomassa ja pennut ovat olleet oikein innoissaan :)

ulkoiluttanut olen myös kameraa. pikakomennus tuli varsanäyttelyyn kuvaamaan kaverin suokkivarsaa ja vaikka vähän myöhästyinki (kun kehä oli tunnin etuajassa) ja en ehtinyt liikkeitä kuvata, niin onnistui sieltä muutama kohtuullisesti.

Tää Veeran Tytteli keräsikin koko potin ollen mm. vaatimattomasti näyttelyn paras varsa  =)  lisää kuvia ja tietoja

sit kameran eteen on osunut muunmuassa työkaverin 3-kuinen dalmispentu Giia (Dicentra Give and Take), oikein suloinen ja reipas pilkkulapsi :) giia on osunut useampaankin otokseen lyhyen elämänsä aikana

 

ja tänään meillä vieraili pikkuinen Zin (Gin Fizz de la Vie Pastorale), kivan setä :D

oikein ihmisavoimen oloinen kakru, ja miten sievä naama :))

sievä on tämäkin kuvattava :)

 

omista koirista ei sitten ole juuri tullut kuvia edes otettua. pentusistakaan..mut on niistä jonkinlaiset 5-viikkoisräpsyt sentäs. räpsyt nimenomaan, kuviksi ei voi sanoa :D

 

ja meidän rotikkawannabe Sulo:

hienot merkit, eiks je :D nää pennuthan voi kantaa sitten kokonaiset kolme värivirhettä (keltainen, ruskea, merkkari), ehehehh..pikkuvikoja :) se on vain väri..

noh joo, ei se tarkoituksenmukaista ole ei, hankkimalla hankkia värivirheellisiä. sen takia elsa aikanaan testattiinkin, ettei ruskeita ja keltaisia syntyisi, mutta koska luonto yllättää, syntyikin merkkivärinen, brindlepoint :)

 

ja sitten "pikkumöhkö", leppoisa, iloinen svenssoni :D älkää antako ulkonäön hämätä, painoltaan se on koko ajan pienin tai toiseksi pienin pojista, sulon pitäessä kärkipaikkaa. mutta karvaahan sitten löytyy enemmän kuin muilta yhteensä!

5 viikkoa on siis jo täynnä ja se tarkoittaa että meidän ja pentujen yhteinen aika alkaa olla vähissä. ikävähän niitä tulee, vaikka kun ne aamuviideltä haluaisi seurustella ja juoksentelemaan, olen valmis pistämään ne vaikka saman tien seijan hoiviin kotkaan.. kivalle tulee varmaan suurin ikävä kakruja, se on kivan mielipuuhaa tuo lapsenvahtina olo :)

pitäisi sitten urakoida pennuillekin kuvagalleria, paljonhan niistä kuvia on, vaan ei vielä toista blogia julkisemmassa jakelussa.

muutama räpsy on toki myös omista koirista, eiliseltä.

 

taas on hieman ilmassa ajatusta, että saattoivat nämä olla viimeiset kuvat lalasta =( mutta selvinnee muutamassa päivässä. niin olen luullut ennenkin..

dukki-setäkin kävi eilen pentuja moikkaamassa. jos moista välinpitämättömyyttä nyt moikkaamiseksi pystyi sanomaan.."jos en huomaa niitä, ehkä ne katoaa.."

kivalla on taas (edelleen) vauhtia enemmän kuin laki sallii..
ollaan kivan kanssa pari kertaa pyörähdelty pihalla mukamas tyyliin kuten näyttelyissä pitäisi. toivottavasti näyttelyt eivät vain pääty kivan rallatessa hihna suussa pitkin aluetta, kuten meidän treenit.. eihän toisaalta ole järkeä maksaa näyttelyistä, jos koiralla ei ole edes käytöksen puolesta edellytyksiä kunnialla selviytyä, mutta noh, maksettu mikä maksettu! kivan tavoite näyttelystä on tulos, eli hylättyyn emme ole tyytyväisiä :D ei siis suuria odotuksia siitä, että tuomari liikaa vaikuttuisi kippurahännästä, valkoisista sukista ja puikkonokan päässä olevasta valkoisesta täplästä :D tosin, viime kerrallahan kyseinen tuomari ei kummassakaan muunnoksessa edes antanut yhdellekkään junnukoiralle ERI:ä (ja elsalla oli muistaakseni mm. liian matalalle asettuneet korvat). noh, hyvä et tuomarilla on sentäs selkeä mielipide, kun vastaavasti näitä eri-automaattejakin on nähty aivan tarpeeksi..

 

kepu ja kepun dilemma. mennäkkö vaiko eikö..