agirotuviikonloppu on takana. Olipa lämmin! perjantaina kisattiin hylyn ja nollan arvoisesti, lauantaina hylky ja vitonen. Sunnuntaina kisattiin vain joukkueviesti, jossa team Ärripyrrit sisälsi meidän lisäksi koirakot Soila ja Luna, Saija ja Louhi ja Soila ja Foppa. Harmi ettei koitosta saatu videolle, hauskaa oli! Rata oli oikein mukava, sopiva tommoiseen viestiin ja mukavasti me mentiinkin! Saaliiksi tuli 20 vp, mutta koska yhtä joukkuetta lukuunottamatta muut saivat enemmän (tai olivat hitaampia tarpeeksi paljon), sijoittuivat Ärripyrrit sijalle 2!

Avo sm finaalissa Soila ja Luna sijoittuivat hienosti sijalle 6!

muuten viikonloppu sisälsi uimista, hengailua, auringonpolttamaa ihoa.. Unohtamatta pienen alkavan maastopalon sammuttamista siiderillä ;)

toivottavasti jossain hetkessä saamme hienon joukkuekuvankin käyttöömme!

ohjasin perjantaina kaksi rataa myös auspai saimia lauran ollessa töissä kisapaikalla. yhteisiä treenejä oli takana 0, mutta tiesin saimin aika samanlaiseksi ohjattavaksi kuin elsan. ensimmäinen rata hyllytettiin ihan alkuun, toisella saimi tuli ohi esteen kun olin menossa tekemään persjättöä. tosi hyvä ja nopea rata siihen asti! oli kivaa :) ehkäpä miun ja saimin ura viel jatkuukin ;)

claudialta tuli tämmöinen haaste, johon ainakin yritän vastata ;)

1. Tältä näytimme vuosi sitten

2. Toisinaan koirani on hyvin edustava

3.Tästä kuvasta voi päätellä mitä harrastamme (koiran leikittämistä likaisessa hallissa ja sen jälkeen koiran pesemistä..)

4. Tästä kuvasta tulen aina hyvälle tuulelle

5.Päässäni surisee kysymyksiä tätä kuvaa katsoessa (myös edellinen + moni muu olisi tähän kyllä käynyt ja tämä edelliseen..mitä se sitten kertookaan meidän elukoista :D)

 

6. Tahtoisin elää tämän hetken uudelleen (tai oikeammin lähteä uudelleen lappiin koirien kanssa vaeltamaan)

7. Muunmuassa nämä persoonat ovat huippuja (tää on aina niin hupaisa kun frodo on viel joutunu tonne kuoppaan istumaan..montakohan vuotta vanha kuva tämäkin on?)

8. minua ei naurattanut..(noh jaa, todella huono ja epäsopiva kuva ja aika pieni sotku..mutta useinkaan kivan sisustusyritykset ei ole liiemmin naurattaneet, harmi ettei löytynyt kuvia..)

9. Tämä on mielestäni kaunis kuva (elsi näyttää jotenkin niin nätiltä)

10. Lopuksi paras kuva ikinä (en mie oikeesti tiiä..)

jaa ja kenet haastan? haastan sirkun, sillä on aina niin kivoja kuvia :) niin ja tuulin!