lähdettiin hieman extempore Retkelle. Kiksin ensimmäinen Retki kyseessä, jo oli aikakin!

mainitaan nyt ensin kuitenkin elsin Aulis-pennun toinen LUVA kakkosista, voitolla :) videokooste täällä. Onnea vellu ja aulis!

jälkimmäisestä pentueesta roikki roikkinen reenailee nose touchia täällä. video tosin on jo muutaman viikon vanha, eikö niillä oo ikää jo 15 viikkoa tms? aika menee NIIN nopeasti!

tässäpä nuttu (kuva s.vikman)

ja sitten Retkeen.

jo tutuksi käynyt retkikunta pyrrit + kelpit oli taas asialla. ensimmäisiä tällä kertaa kolme, jälkimmäisiä kaksi. suuntana oli tällä päiväretkellä Koli.

tarkoitus oli kävellä pirunkirkolle asti, mutta käännyttiin taukopaikalta pois ja ajateltiin, et mennään vähän eri reittiä takaisin. matkaa kertyi 13km, mutta maastot tuntien, olo on, kun olisit kävellyt "vähän" enemmän. Nyt täällä makaa kolme väsynyttä, mutta onnellista pyrriretkeilijää :)

kuvatuksia löytyy kans, se olikin yksi retken tarkoituksista (kuvata koiria siis).

mutta ensin pakollinen maisemakuva. vaikka tuolla on kymmeniä kertoja käynyt, ei tuo maisema vaan silti jätä kylmäksi.

dukkis kolin maisemissa

olin katjalle luvannut ottaa kuvia kelpeistä. onneksi sentäs niissä onnistuin, koskapa omien koirien kuvat oli jotenkin tosi kehnoja, väärillä asetuksilla kuvattuja ym.

mutta tässäpä päivän satoa

 

koko (koira)retkikunta

 

pentujen jäljiltä karvaton, tai oikeammin kalju elsi

 

eräs pian 1-v synttäreitään juhlistava torvelo, joka on nyt niiiin aikuinen ettei voinu leikkiäkään.nih.

 

ja dukki-setä. sillä on karvaa vaikka muille jakaa..ja taitaa pitää hyväksyä tosiasia siitä, että kyllähän se varmaan enemmän pitkäkarva on (ainiin, oikeastihan se siis on "ei mikään"). jossain vaiheessa partaa oli hieman vähemmän, vaan tyyppi kasvatti kunnon kesäparran.voi vaan näyttää hupaisalta dukkis näyttelykehissä kun vertaa muihin, ei ihan tuohon turkkiin saa rastoja ees mehiläisvahalla ;))

 

hinksu

ja huuma

 

tää on miusta oikein onnistunut ja ihana kuva :) vähän se kaipais rajausta, mutta en jaksa, kun ei muuten tarvinnut mitenkään muokata =)

suunnitelmissa onkin sitten jos seuraava, pidempi retki. toivottavasti järjestyy :) valitettavasti dukkiduu ei tule sinne pääsemään vaan se on tyttöjen reissu. kuvitelkaapa pari pyrriä, pari kelpiä ja pari ihmistä kahden hengen telttaan..miltä se teltta näyttää ulkoapäin kun 4 pirteää koiraa ja 2 väsynyttä ihmistä herää? kestääkö se enempää kun sen yhden yön ja onko haltilla takuu tällaisten varalle :D