tottakai-päiviä vietettiin viime viikonloppuna jo tutuksi käyneessä haminan lintukodossa. Olipa taas mukavaa tavata ihmisiä!

kuvia otin harmittavan vähän, suurin osa ajasta meni metsässä, koskapa ohjelmassa oli mm. mejää ja siinä sivussa sienestystä. Miekin keräsin elämäni ensimmäiset sienet (suppilovahveroita ja kanttarelleja ja mustatorvisieniä) ja aion nyt opetella tykkäämään niistä ;) kanttarelli-pekoni-aurajuusto-piirakka on jo syöty ja hyvää oli!

suppikset on kuivumassa, varsinainen älynväläys.. mietin mistä saisin jonkin ritilän. eihän oo kun uunin ritilä ja se ei just jouda kyllä. No sitten tajusin et varastossa on vielä tuuletusikkunoiden verkkoja (siis valmiissa kehikossa) kun kaikissa ikkunoissa ei niitä oo ja juu-u, hyvin ovat sen päällä kuivaneet :)

tottakai-päivien parasta antia oli toki nähdä elsin pentuja, suloa ja nuttua. Pikkuisia ja hirmuisen reippaita! taisin sanoa, etten usko, et jälkimmäisistä pennuista tulee ensimmäisten kaltaisia ihmisavoimuuden suhteen, vaan jossain määrin ovat vielä pahempia; esim. sulo ei tyydy kiipeämään syliin, sulo kiipeää suoraan olkapäille, sieltä on hyvä nuolla uhrin naama :))

sulo ja sulon uniikki väri..ja uniikit korvat :)

 

ja kovasti sievä pikkuneiti Nuttu :)

loput vähät kuvat täällä

aulis oli tottakai-päivien aikaan hollannissa kisaamassa ja saaliina oli yhden radan voitto! vellulla ja käävil ellalla meni vielä paremmin. lukekaa auliksen blogista

nappasin FB:stä myöskin Kodan kuvan. Toivottavasti Anne sopii!

siispä vielä kuva Kodasta (kuva anne saari)

aika karseessa koipeliini-iässähän nuo kakarat on :D ensi viikolla taitaa tulla jo 5kk täyteen.